Α ΕΣΚΑ Γυναικών: Μεγάλη νίκη του Άρη Χολαργού, μόνη πρώτη η ΑΕΚ Περιστερίου

Η ΑΕΚ Περιστερίου ήταν η μεγάλη νικήτρια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α ΕΣΚΑ γυναικών, καθώς η ομάδα των Δυτικών προαστίων βρίσκεται μόνη πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας.

Συγκεκριμένα η ΑΕΚ Περιστερίου επικράτησε στην έδρα της του Παγκρατίου με 57-42 και έφτασε τις 13 νίκες στο πρωτάθλημα παραμένοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, την ίδια στιγμή που ο Άρης Χολαργού επικρατούσε στο κλειστό “Α. Τρίτσης” του Αμύντα με 51-42 αφήνοντας την ομάδα της Φρόσως Δρακάκη στη δεύτερη θέση.

Η αναμέτρηση ήταν και η τελευταία για τον Σπύρο Γεωργουδάκη στον πάγκο του Χολαργού καθώς αμέσως μετά το τέλος του αγώνα η διοίκηση με ανακοίνωση της γνωστοποίησε τη λήξη της συνεργασίας με τον Έλληνα τεχνικό.

Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις ξεχωρίζει η εκτός έδρας νίκη του Κρόνου Γέρακα επι της Εστίας Φιλίας, ενώ ο Άγιος Θωμάς πρόσθεσε ακόμα μία νίκη στην αλυσίδα των τελευταίων επιτυχιών της ομάδας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ – ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ: 51-42

ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ – ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ: 49-52

ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π. – ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ: 57-42

ΓΣ ΩΡΩΠΟΥ – ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: 50-35

ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ – ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ: 53-38

ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡ. – ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ: 74-65

Φωτογραφία αρχείου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ