Α ΕΣΚΑ Γυναικών: Ξεκίνησαν τα βάσανα στον Άγιο Θωμά

Το πρώτο σφύριγμα της Ανδριάννας Τσουμάνη σηματοδότησε το τέλος των διακοπών και την έναρξη των προπονήσεων στον Άγιο Θωμά με την ομάδα να ξεκινάει την Τρίτη(20/8) την επίσημη προετοιμασία της εν όψει των υποχρεώσεων της στο νέο πολύ δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑ γυναικών.

Από το πρώτο προσκλητήριο απουσίαζαν οι Ιωάννα Ζουρτσάνου, Γιάννα Βλάχου, Ζωή Νικολοπούλου και Ειρήνη Οικονόμου οι οποίες αναμένεται να ενσωματωθούν την Παρασκευή(23/8).

Συγκεκριμένα η ενημέρωση της ομάδας αναφέρει.

Ξεκίνησε την Τρίτη (20/08) η προετοιμασία της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του Αγίου Θωμά ενόψει της αγωνιστικής σεζόν 2019-20.

Η Ανδριάνα Τσουμάνη είχε στην διάθεσή της τις Θεοδώρα Δαούση, Νόρα Κρικέτου, Ειρήνη Πανουλή, Ματίνα Αστραντίνη, Μαρία Καββαδία, Αναστασία Νικολάου, Βιολέτα Χριστόφορου, Στεφανία Λιβέρη, Φιόνα Κογκίνη, Νατάσα Τσότρα και Έλενα Γαλάνη.

Την Παρασκευή 23/8 θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία και οι αθλήτριες Ιωάννα Ζουρτσάνου, Γιάννα Βλάχου, Ζωή Νικολοπούλου και Ειρήνη Οικονόμου.
Στην προετοιμασία θα συμμετέχει από την ομάδα των κορασίδων η Ναταλία Θεοδωρή.

Φωτογραφία αρχείου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ