Α ΕΣΚΑ Γυναικών: Παραμένει ο κορμός στον Άγιο Θωμά

Ο Άγιος Θωμάς μετά την ανανέωση με την προπονήτρια της ομάδας Ανδριάνα Τσουμάνη προχώρησε στο σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής σεζόν, που θα βρει και πάλι την ομάδα στην Α ΕΣΚΑ, με το βασικό κορμό να παραμένει αναλλοίωτος.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ενημέρωση της ομάδας:

Ο σχεδιασμός της ομάδας για την νέα χρονιά ολοκληρώθηκε σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα!

Μετά και την ανανέωση της συνεργασίας μας με την coach Andriana Tsoumani, προτεραιότητα για την ομάδα μας ήταν και η παραμονή του βασικού κορμού της ομάδας, που ολοκλήρωσε με επιτυχία την σεζόν 2018-19.

Οι δύο αρχηγοί της ομάδας, Θεοδώρα Δαούση και Nora Kriketou, ήταν οι πρώτες που συμφώνησαν και θα ηγηθούν της νέας προσπάθειας. Ανανέωσαν επίσης και θα παραμείνουν για 5η συνεχόμενη σεζόν, οι Elena Galani και Gianna Vlachou. Την συνεργασία τους με την κοουτς Τσουμάνη για τρίτη χρονιά θα συνεχίσουν οι αθλήτριες, Eirini Oikonomou, Φιόνα Κογκίνη, Stefania Liveri, Anastasia Nikolaou και Natasa Tsotra, η οποία επανέρχεται από τον τραυματισμό της. Επίσης η κοουτς Τσουμάνη περιμένει και την επιστροφή της Zoi Nikolopoulou από τον σοβαρό τραυματισμό της, που πιθανολογείται για τις αρχές Οκτώβρη. Την ομάδα θα συνεχίσει να ενισχύει από τη θέση του point guard η Maria Kavvadia. Τέλος θα συνεχίσουν και τη νέα χρονιά δύο πολύ έμπειρες και σημαντικές για την ομάδα αθλήτριες, η Irini Panouliκαι η Matina Astradini

Πλέον σειρά παίρνει η μεταγραφική ενίσχυση με την ομάδα να είναι πολύ κοντά στην απόκτηση δυο παικτριών με την μία μάλιστα να προέρχεται από την Α2 οι οποίες και θα ολοκληρώσουν το χτίσιμο του αγωνιστικού ρόστερ σύμφωνα πάντα με τις επιλογές του τεχνικού επιτελείου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ