Α ΕΣΚΑ Γυναικών: Παρελθόν από τον Άρη Χολαργού η Τσιρίμπαση

Χωρίς την Νίκη Τσιρίμπαση θα πορευτεί από εδώ και πέρα ο Άρης Χολαργού καθώς η διοίκηση της ομάδας με ανακοίνωση της γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας της με την Ελληνίδα παίκτρια.

Η Τσιρίμπαση στα έξι χρόνια που αγωνίστηκε στην ομάδα πανηγύρισε 2 κύπελλα ΕΣΚΑ(2019,2020), ένα πρωτάθλημα Β ΕΣΚΑ(2017), μία 2η και μία 4η θέση στο πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑ.

Πλέον η Νίκη Τσιριμπάση καλείται να βρει το νέο μπασκετικό σταθμό της καριέρα της, με την ομάδα του Χολαργού να ψάξει να βρει την παίκτρια που θα “μπει στα παπούτσια” της μέχρι πρότινος αρχηγού της ομάδας.

Αναλυτικά η ενημέρωση

“Μια από τις δυσκολότερες ,αν όχι την δυσκολότερη στιγμή της νεότερης ιστορίας της ομάδας μας ζήσαμε χθες το βράδυ στο Κλειστό Γυμναστήριο “ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ” , οταν η μια εκ των αρχηγών της ομάδας και η παλαιότερη παίκτρια μας Νικη Τσιριμπαση μας ανακοίνωσε οτι θα δεν θα συνεχίσει να προσφέρει της υπηρεσίες της στην ομάδα μας.

Μέτα από έξι χρόνια γεμάτα επιτυχίες… ένα πρωτάθλημα Β ‘ Κατηγορίας Γυναικών, δυο ΚΥΠΕΛΛΑ ΕΣΚΑ, δεύτερη και Τέταρτη θέση στην Α ΕΣΚΑ Γυναικών…. το Τσιριμπακη μας δεν θα φοράει την φανέλα με το νούμερο 18.

Όλοι εμείς οι άνθρωποι της ομάδας από τον πιο μικρο μέχρι τον πιο μεγάλο νιώθουμε την ανάγκη να της πούμε ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλα όσα μας πρόσφερε!!!!

Νίκη μας καλή επιτυχία σε όλα!!!!!!”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ