Α ΕΣΚΑ Γυναικών: Παρελθόν από το Παγκράτι η Δέδε

Το άσχημο αγωνιστικό ξεκίνημα του Παγκρατίου στο πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑ οδήγησαν το σύλλογο στη λύση της συνεργασίας με την προπονήτρια της ομάδας Ντορίτα Δέδε.

Το Παγκράτι με ρεκόρ 1-5 βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μοναδική εώς τώρα νίκη να είναι η εκτός έδρας επιτυχία κόντρα στην Εστία Φιλίας την 4η αγωνιστική με τη διοίκηση να προχωράει σε αυτή την κίνηση ώστε να αντιστραφεί το αρνητικό κλίμα και να επιστρέψουν οι “Ροσονέρι” σε τροχιά επιτυχιών.

Την περσινή σεζόν με την κόουτς Δέδε στον πάγκο το Παγκράτι πανηγύρισε το πρωτάθλημα της Β ΕΣΚΑ και την άνοδο στην Α ΕΣΚΑ, ενώ παράλληλα έφτασε μέχρι και τα ημιτελικά του κυπέλλου όπου αποκλείστηκε από την φιναλίστ ομάδα του Εύνικου.

Πλέον το Παγκράτι αναζητά τον επόμενο κάτοχο του προπονητικού θώκου, ο οποίος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kingsport.gr έχει βρεθεί και είναι ένας παλιός γνώριμος του συλλόγου.

Μαζί με την Δέδε από την ομάδα αποχώρησαν και ορισμένα από τα βασικά στελέχη της ανόδου κάτι που δυσκολεύει αρκετά το έργο του νέου προπονητή καθώς καλείται να καλύψει τα κενά άμεσα. Σύμμαχος του θα είναι ο χρόνος καθώς την εβδομάδα αυτή δεν υπάρχει πρωτάθλημα γεγονός που βοηθάει ‘ώστε η ομάδα να κατανοήσει τη φιλοσοφία του νέου τεχνικού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ