Α’ ΕΣΚΑ Γυναικών: Στον Άρη Χολαργού ο Νίκος Βερροιόπουλος

Ο Νίκος Βερροιόπουλος είναι ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας του Άρη Χολαργού.

Ο έμπειρος τεχνικός ο οποίος μέχρι πρότινος εργαζόταν στον ΕΦΑΟ Ζωγράφου, ήρθε σε συμφωνία με τους διοικούντες την ομάδα του Χολαργού, αντικαθιστώντας τον Σπύρο Γεωργουδάκη.

Η ανακοίνωση του Άρη Χολαργού:

«Η ομάδα του ΑΚΟ ΑΡΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ, μετά από συντονισμένες κινήσεις και κάτω από την πίεση του χρόνου για την εύρεση του καταλληλότερου ανθρώπου για τη θέση του προπονητή της Γυναικείας ομάδος, κατέληξε στο πρόσωπο του κ. Νίκου Βερροιόπουλου.

Ο coach Νίκος Βερροιόπουλος είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα ως βοηθός στο γυναικείο τμήμα του Προμηθέα Χαλανδρίου (Α’ ΕΣΚΑ) για 2 χρόνια (2013-2015). Παράλληλα, τη σεζόν 2014-15 διετέλεσε βοηθός στην Τερψιθέα Γλυφάδας (Α1 Εθνική Κατηγορία).

Τα επόμενά του βήματα τα έκανε στην ομάδα του ΕΦΑΟ Ζωγράφου, αρχικά ως βοηθός στο γυναικείο τμήμα που αγωνιζόταν στην Α’ ΕΣΚΑ και από το καλοκαίρι του 2017 καθοδήγησε την ομάδα του Ζωγράφου ως πρώτος προπονητής για 2,5 χρόνια στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Το ΔΣ καθώς και ο φίλαθλος κόσμος της ομάδος καλωσορίζουν τον coach Νίκο Βερροιόπουλο στην οικογένεια του ΑΚΟ ΑΡΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ και του εύχονται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ