Α ΕΣΚΑ Γυναικών: Συνεχίζει με Τσουμάνη ο Άγιος Θωμάς

Η πετυχημένη συνταγή δεν αλλάζει. Αυτό πρέπει να σκέφτηκαν στον Άγιο Θωμά και ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την Ανδριάνα Τσουμάνη. 

Έτσι η Ελληνίδα κοουτς θα παραμείνει για τριτη σερί χρονιά στην άκρη του πάγκου της ομάδας του Γουδίου. Με την Τσουμάνη στην τεχνική ηγεσία ο Άγιος Θωμάς έχει πανηγυρίσει την άνοδο στην Α ΕΣΚΑ, και την 8η θέση πέρσι στο πρωτάθλημα.

Πλέον με το θέμα του προπονητή να έχει λήξει σειρά παίρνει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας με την Ανδριάνα Τσουμάνη να έχει ήδη κάνει τις εισηγήσεις της σχετικά με τη στελέχωση του ρόστερ  εν όψει της επόμενης πολύ δύσκολης χρονιάς καθώς το πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑ αναμένεται να είναι πολύ συναρπαστικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας

“Με μεγάλη χαρά, ανακοινώνουμε πως η Andriana Tsoumani θα παραμείνει για άλλη μια χρονιά στο τιμόνι της ομάδας μας, μετά από δύο επιτυχημένες σεζόν, που περιλαμβάνουν μια άνοδο στη Α’ ΕΣΚΑ και την περσινή 8η θέση στο πρωτάθλημα.”

Η ίδια η Ανδριάνα Τσουμάνη δήλωσε τα εξής

“Είμαι ενθουσιασμένη που θα συνεχίσω σ’ ένα σύλλογο, που μου δίνει την ελευθερία να διαχειριστώ την ομάδα χωρίς την παραμικρή ενόχληση και τυχερή που για άλλη μια χρονιά, οι παίκτριες μου εμπιστεύονται εμένα και τους συνεργάτες μου για να δουλέψουμε μαζί. Αυτή η αμοιβαία εμπιστοσύνη, μας έχει οδηγήσει να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαι χαρούμενη που βλέπω το σύλλογο να αναπτύσσεται και θέλω να βοηθήσω να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο.”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ