Α1 γυναικών: Έκλεισε Μονγκόμερι και Μοκντάντ ο ΠΑΣ Γιάννινα

Δύο πολύ σημαντικές μεταγραφές ανακοίνωσε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε την απόκτηση των Μπράντι Μοντγκόμερι και Μιραμάρ Μοκντάντ, οι οποίες αποτελούν τις πρώτες ξένες αθλήτριες στην ιστορία του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μπράντι Μοντγκόμερι:

«Η Montgomery έρχεται στην ομάδα με πολύ θετικές συστάσεις, πέρα από τα στατιστικά της που μιλάνε από μόνα τους.

Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα του Λουξεμβούργου με την Etzella Ettelbruck και σε 22 παιχνίδια είχε μ.ο. 21.4 πόντους, 5.4 ριμπάουντ 2.3 ασσίστ, 1.4 κλεψίματα με 48.2% στα δίποντα και 34.8% στα τρίποντα!

Η Brandy που προέρχεται από αθλητική οικογένεια (οι γονείς της είναι προπονητές) έπαιξε κολλεγικό μπάσκετ για 4 χρόνια ως βασική στο Auburn Women’s Basketball με πολύ καλά στατιστικά σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες.

Brandy can’t wait to welcome you in Ioannina!»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μιραμάρ Μοκντάντ:

«Ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC ανακοινώνει την απόκτηση της 2ης ξένης αθλήτριάς του για την προσεχή σεζόν!

Πρόκειται για την 31χρονη (1,70μ.) Λιβανέζα Miramar Mokdad η οποία αγωνίζεται στις θέσεις PG και SG αναμένεται να βοηθήσει πολύ την ομάδα μας με την εμπειρία της.

Η Miramar είναι μία από τις κορυφαίες παίκτριες του Λιβανέζικου μπάσκετ και διεθνής με τη Εθνική Γυναικών της χώρας της, ενώ φημίζεται για το πάθος που βγάζει στους αγώνες.

Διακρίσεις:
8 τίτλοι καριέρας
3 φορές West Asia Champion
2 φορές Arab Cup Champion
2 φορές Lebanese Cup Champion
1 φορά Lebanese Super Cup Winner

Η Mokdad στα πρώτα της βήματα στον αθλητισμό εκτός από μπάσκετ έπαιζε ποδόσφαιρο και βόλεϊ. Έχει πτυχίο στο Business Marketing, ενώ είναι ιδρυτικό μέλος του Beyond Basketball organization που βοηθάει φτωχά παιδιά και πρόσφυγες.

Miramar, we’re looking forward to having you in #PASGianninaWBC #family!»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ