Α1 Γυναικών: Αποσύρθηκαν τα Καλύβια, ανακατάξεις στις κατηγορίες

Τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα των Καλυβίων ήταν και ο λόγος που ο σύλλογος δήλωσε αδυναμία συμμετοχής στο πρωταθλήματα γυναικών.

Αυτό σημαίνει οτι η ομάδα θα αποσυρθεί από όλα τα πρωταθλήματα κάτι που δημιουργεί ανακατάξεις στις ομάδες που φτάνουν μέχρι και την Δ ΕΣΚΑ γυναικών.

Συγκεκριμένα για την κένη θέση στην Α1 προτεραιότητα έχει ο ΕΦΑΟΖ αν και εφ όσον η ομάδα του Ζωγράφου αποφασίσει να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α1 ειδάλλως πρώτη επιλαχούσα θα είναι τα Χανιά.

Όσον αφορά τη κενή θέση στην Α2 αυτή θα καλυφθεί από ομάδα της Α ΕΣΚΑ με την ΑΕΚ Περιστερίου να περιμένει στο ακουστικό την πρόσκληση από την ΕΟΚ.

Η κενή θέση στην Α ΕΣΚΑ θα καλυφθεί από την πρώτη επιλαχούσα της Β ΕΣΚΑ με την ομάδα της Τούφας Χαλανδρίου σύμφωνα με πληροφορίες του kingsport.gr  να είναι η ομάδα που έχει δεχτεί πρόταση.

Το κενό στην Β ΕΣΚΑ αναμένεται να καλυφθεί από την ομάδα του Λέοντα Κορωπίου, ενώ τέλος από την Δ στην Γ ΕΣΚΑ θα ανέβει η Λυκόβρυση

Νωρίτερα το μεσημέρι της Δευτέρας(15/7) τα Καλύβια με ανακοίνωση τους γνωστοποιήσαν την απόφαση τους να μην συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα των γυναικών.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ