Α1 Γυναικών: Αυλαία της αγωνιστικής σε Βούλα και Καλλιθέα

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται την Κυριακή(10/2) το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής του μπάσκετ.

Συγκεκριμένα στην Καλλιθέα οι Εσπερίδες υποδέχονται τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου και θέλουν την νίκη ώστε να παραμείνουν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας αλλά και να πάρουν και ρεβάνς τόσο από την ήττα στον πρώτο γύρου του πρωταθλήματος(70-58 υπέρ της Δάφνης) όσο και από τον αποκλεισμό τους από το κύπελλο από την ίδια ομάδα(86-75 υπέρ της Δάφνης). Από την άλλη η Δάφνη η οποία προέρχεται από βαριά ήττα θα προσπαθήσει να ανακάμψει με μία πολύ σπουδαία νίκη.

Στη Βούλα τέλος ο Πρωτέας υποδέχεται τον Αθηναϊκό και θέλει την νίκη για να επιστρέψει στις επιτυχίες. Την νίκη όμως θα ψάξει και ο Αθηναϊκός καθώς δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για νέες απώλειες για την ομάδα του Βύρωνα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Σάββατο 9/02

Ολυμπιακός– Ηρακλής 97-63
Σπόρτιγκ- ΠΑΟΚ 54-55
Πανιώνιος- Ελευθερία Μοσχάτου 63-65
Νίκη Λευκάδας– Καλύβια 79-49

Κυριακή 10/02

Εσπερίδες Καλλιθέας- Δάφνη Αγίου Δημητρίου 12.30
Πρωτέας Βούλας- Αθηναϊκός 13.00

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ