Α1 Γυναικών: Δεν συνεχίζει στην Ελευθερία Μοσχάτου ο Τσαραπατσάνης

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Ελευθερία Μοσχάτου καθώς ο Σωτήρης Τσαραπατσάνης παραιτήθηκε επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους.

Ο σύλλογος του Μοσχάτου με μια λιτή ανακοίνωση γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας της με τον Έλληνα τεχνικό τον οποίον και ευχαρίστησε για την προσφορά του στην ομάδα.

Πλέον μετά από αυτή την εξέλιξη η ομάδα της Ελευθερίας καλείται σύντομα να βρει τον αντικαταστάτη του Σωτήρη Τσαραπατσάνη καθώς πρέπει και να ξεκινήσει ο αγωνιστικός σχεδιασμός εν όψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η διοίκηση της Ελευθερίας είναι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι κάνει δεκτή την παραίτηση του προπονητή κυρίου Τσαραπατσάνη για οικογενειακούς λόγους. Ευχαριστούμε από καρδιάς για τα όσα προσέφερε στην ομάδα ανιδιοτελώς τόσα χρόνια. Εις το επανιδείν»!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ