Α1 Γυναικών: Κόντρα στα Μελίσσια για να συνεχίσει το σερί

Να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί των τελευταίων αγωνιστικών θέλει ο Παναθηναϊκός ο οποίος υποδέχεται στο κλειστό “Π. Γιαννακόπουλος” τα Μελίσσια για την 8η αγωνιστική της Α1 γυναικών του μπάσκετ.

Οι “πράσινες” της Ελένης Καπογιάννη θέλουν να συνδυάσουν θέαμα και ουσία και να προσθέσουν ακόμα μία νίκη την 6η συνεχόμενη στο φετινό πρωτάθλημα. Στην αναμέτρηση αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της με την”πράσινη” φανέλα και η Τσάστιτι Ριντ η οποία αντικατέστησε την Μόργκαν Πούλινς.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για την Ελένη Καπογιάννη και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας και αναμένεται όλα τα όπλα να βρίσκονται στη φαρέτρα της προπονήτριας του Παναθηναϊκού.

Από την άλλη πλευρά τα Μελίσσια βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατόν μέσα στην έδρα του Παναθηναϊκού αν και γνωρίζουν ότι το έργο τους είναι δύσκολο.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της αγωνιστικής ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός αγωνίζεται στη Λευκάδα κόντρα στην Νίκη, τα Χανιά υποδέχονται τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ η Ελευθερία Μοσχάτου αγωνίζεται εκτός έδρας κόντρα στη Δάφνη Αγίου Δημητρίου. Στην Πυλαία ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, ενώ τέλος στα Πατήσια ο Σπόρτιγκ αγωνίζεται με τις Εσπερίδες Καλλιθέας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ