Α1 Γυναικών: Πάτησαν πάλι παρκέ οι «πράσινες»

Επιστροφή στις προπονήσεις για την γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού με τις παίκτριες να πατούν παρκέ υπό τις οδηγίες της Ελένης Καπογιάννη.

Ημέρα χαράς ήταν η χθεσινή(5/1) για την ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού, καθώς επέστρεψε στην μπασκετική της πραγματικότητα .

Συγκεκριμένα η ομάδα προπονήθηκε ξανά ύστερα από δύο και πλέον μήνες αποχής λόγω και τις διακοπής όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων εξαιτίας της πανδημίας.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ομάδας αναφέρει τα εξής:

“Γύρισαν στις προπονήσεις και οι «μαχητικές ψυχές» του Παναθηναϊκού και μπήκαν και πάλι στον αγωνιστικό χώρο του κλειστού γηπέδου «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Οι «πράσινες» ακολούθησαν πλήρως και με μεγάλη σχολαστικότητα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προκειμένου να πατήσουν και πάλι στο παρκέ.

Στην επανέναρξη των προπονήσεων για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού εκτός από την προπονήτρια Ελένη Καπογιάννη και τις παίκτριες της ήταν ακόμα ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Παναγιώτης Μαλακατές καθώς και ο Αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Βρανόπουλος.”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ