Α1 Γυναικών: Παραιτήθηκε ο Καλογερόπουλος από τον Αθηναϊκό

Οι τίτλοι τέλους της εποχής Καλογερόπουλου στον Αθηναϊκό έπεσαν με την παραίτηση του Έλληνα προπονητή από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Την απόφαση του την κοινοποίησε ο ίδιος ο Γαβρίλος Καλογερόπουλος λίγες ώρες μετά την ήττα του Αθηναϊκού από την Ελευθερία Μοσχάτου. Ο έμπειρος τεχνικός υπηρέτησε σχεδόν για 15 χρόνια την ομάδα του Βύρωνα έχοντας περάσει από όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος τεχνικός  έγραψε:

«Μετά από 15 χρόνια σήμερα αισθάνθηκα την ανάγκη να αποχωρίσω από την ομάδα που αγάπησα πραγματικά και υπηρέτησα. Σε όλη μου αυτή τη διαδρομή στον Αθηναϊκό έκανα λίγους φίλους αλλά δυστυχώς έχασα πολλούς ένεκα ίσως δικών μου λαθών υπηρετώντας πάντα το καλό και μόνο το καλό της ομάδας χωρίς ίντριγκες και δολοπλοκίες. Δυστυχώς και οι τελευταίες μου δυνάμεις με εγκατέλειψαν και με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Εύχομαι στον Αθηναϊκό καλή συνεχεία και στη διοικούσα επιτροπή υπομονή και δύναμη».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ