Α1 Γυναικών: Ρήξη χιαστού η Βαϊολετάμα

Ρήξη πρόσθιου χιαστού υπέστη στον πρόσφατο αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων, η Αλέξις Βαϊολετάμα.

Η Αμερικανίδα φόργουορντ θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, για να αποκαταστήσει το πρόβλημα, με την επάνοδό της στα παρκέ να υπολογίζεται σε τουλάχιστον 4-5 μήνες.

Η ανακοίνωση: «Η φετινή… κατάρα των χιαστών συνεχίζεται, αφού αυτή την φορά “χτυπήθηκε” το μπάσκετ γυναικών του Συλλόγου μας. Μετά τους Μανώλη Ιωαννίδη, Θοδωρή Πετρίδη, Στάθη Κεσίδη (χάντμπολ ανδρών), την Φωτεινή Νούσια (χάντμπολ γυναικών), την πεντάδα συμπλήρωσε και η Αλέξις Βαϊολετάμα, η οποία διαγνώστηκε με ρήξη πρόσθιου χιαστού, στον τραυματισμό που αποκόμισε στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η 26άχρονη φόργουορντ του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον 4-5 μήνες».

Ο ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε ανακοίνωση για την άτυχη Αμερικανίδα, ευχόμενος ταχεία ανάρρωση: «Η ομάδα μας εύχεται στην αθλήτρια του ΠΑΟΚ Αλέξις Βαϊολετάμα γρήγορη ανάρρωση και τον μικρότερο δυνατό τραυματισμό… Η Αμερικανίδα φόργουορντ χτύπησε στο 4ο δεκάλεπτο της μεταξύ μας αναμέτρησης, έμεινε αρκετή ώρα στο παρκέ, ενώ καταχειροκροτήθηκε από τους φίλους του ΠΑΣ κατά την μεταφορά της εκτός αγωνιστικού χώρου».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ