Α1 Γυναικών: Σημαντικές αναμετρήσεις σε κορυφή και ουρά

Σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής γυναικών καθώς όλες οι ομάδες παλεύουν για ένα πολύ καλό πλασάρισμα στη βαθμολογία.

Στο ΔΑΚ Γλυφάδας ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ και θέλει το αυτονόητο την νίκη που θα του διατηρήσει για μία ακόμα αγωνιστική το αήττητο σερί. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος΄.

Στο κλειστό του Έσπερου οι Εσπερίδες υποδέχονται την Ελευθερία Μοσχάτου σε μία πολύ κομβική αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες. Οι Εσπερίδες που προέρχονται από βαριά ήττα στην Πυλαία κόντρα στον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και στα ροζ φύλλα αγώνα που θα τις διατηρήσει στην πρώτη τετράδα. Από την άλλη το Μοσχάτο μετά την νίκη του επί του Σπόρτιγκ θέλει να συνεχίσει θετικά και να προσθέσει ακόμα ένα ροζ φύλλο αγώνα στην φετινή του διαδρομή.

Στο κλειστό του Σπόρτιγκ  ο γηπεδούχος Σπόρτιγκ υποδέχεται τον Αθηναϊκό και θέλει την νίκη ώστε να κάνει σημαντικό βήμα για τη σωτηρία. Από την άλλη ο Αθηναϊκός θα προσπαθήσει για την νίκη που ίσως μπορεί να φανεί χρήσιμη εν όψει συνέχειας.

Στα Καλύβια η ομάδα των Καλυβίων υποδέχεται τον Πρωτέα Βούλας, ενώ τέλος στη Θεσσαλονίκη ο Ηρακλής υποδέχεται τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου

Γλυφάδας 15.00 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ Κοντίλης-Σκανδαλάκης (Άκελ)
Εσπέρου 12.30 Εσπερίδες-Ελευθερία Μοσχάτου Κωνσταντινόπουλος-Σκαλτσής (Μουζάκης Στ.)
Σπόρτιγκ 13.00 Σπόρτιγκ-Αθηναϊκός Τσαχάκης-Μηλαπίδης (Δούκας)
Καλυβίων 17.30 Καλύβια-Πρωτέας Βούλας Λύρας-Γεράνιος (Ορφανός)
Ιβανώφειο 14.00 Ηρακλής-Δάφνη Αγ. Δημητρίου Καρακώστας-Παζώλης (Φωτιάδης)

Η βαθμολογία

1. Ολυμπιακός 28
2. ΠΑΟΚ 25
3. Νίκη Λευκάδας 24
4. Εσπερίδες 22
5. Πανιώνιος 22
6. Καλύβια Θορικού 21
7. Δάφνη Αγ. Δημητρίου 21
8. Ελευθερία Μοσχάτου 21
9. Πρωτέας Βούλας 20
10. Σπόρτιγκ 19
11. Αθηναϊκός 16
12. Ηρακλής 16

*Πανιώνιος και Νίκη Λευκάδας έχουν από έναν αγώνα περισσότερο

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ