Α1 Γυναικών: Στην Νίκη Λευκάδας η Τσέσλεκ

Παίκτρια της Νίκης Λευκάδας θα είναι η Σέλμπι Τσέσλεκ με τη διοίκηση της ομάδας με ανακοινώνει την μεταγραφή της.

Η Λευκάδα θα γίνει έτσι ο δεύτερος εν Ελλάδι σταθμός για την πανύψηλη(1,97) Αμερικανίδα σέντερ καθώς είχε προηγηθεί η προ διετίας παρουσία της στην Δάφνη Αγίου Δημητρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

“Την έναρξη της συνεργασίας του με την Αμερικανίδα αθλήτρια Σέλμπι Τσέσλεκ (Shelby Cheslek) ανακοινώνει ο Α.Σ. ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ. Είναι η πρώτη χρονικά μεταγραφή ξένης παίκτριας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Η 26χρονη πανύψηλη σέντερ (ύψος 1.97) έχει αγωνιστεί ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα τη σεζόν 2016-17 με την Δάφνη Αγ. Δημητρίου. Τη χρονιά εκείνη είχε κατά μέσο όρο 16 πόντους και 11,1 ριμπάουντ ανά αγώνα, ενώ ήταν μακράν πρώτη σε τάπες στην κατηγορία. Έχει αγωνιστεί επίσης στην Ισπανία και στην Ουγγαρία, ενώ πριν λίγκες ημέρες ολοκλήρωσε τη σεζόν στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας με τους Diamond Valley Eagles (13,6π, 8,6ρ).

Η Τσέσλεκ δήλωσε στο επίσημο σάιτ της Νίκης Λευκάδας: «Ανυπομονώ να επιστρέψω στην Ελλάδα και να αγωνιστώ με την Νίκη Λευκάδας. Η ομάδα τα πήγε πολύ καλά την προηγούμενη σεζόν και είμαι ενθουσιασμένη που θα βοηθήσω στην επιτυχημένη της πορεία»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ