Α1 Γυναικών: Στη Λευκάδα Πανούση και Πολυμένη

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα για την Νίκη Λευκάδας η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση των Βανέσα Πανουση, ενώ συμφώνησε και με την Λαμπρινή Πολυμένη.

Με τις κινήσεις αυτές η ομάδα του Νίκου Δουβίτσα ισχυροποιείται πολύ στην περιφερειακή γραμμή καθώς απέκτησε δύο παίκτριες με έφεση στο σκοράρισμα.

Το γεγονός μάλιστα ότι η Βανέσα Πανούση έρχεται στην ομάδα ως Ελληνίδα διευκολύνει και τον μεταγραφικό σχεδιασμό της Νίκης Λευκάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Την έναρξη της συνεργασίας του με την Ελληνο-αυστραλή αθλήτρια Βανέσα Πανούση (Vanessa Panousis) ανακοινώνει ο Α.Σ. ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ. Η 24χρονη γκαρντ, που θα καλύψει θέση Ελληνίδας αθλήτριας στο ρόστερ της γυναικείας μας ομάδας, είναι απόφοιτος του Virginia Tech και έχει ύψος 1.70. Αυτή τη στιγμή αγωνίζεται με τους Eltham Wildcats στην αυστραλιανή λίγκα έχοντας κατά μέσο όρο 8,5 πόντους και 4,4 ασίστ ανά αγώνα.

Στην πρώτη της δήλωση στο nikilefkadaswbc.gr ανέφερε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που έρχομαι στη Νίκη Λευκάδας και ευγνώμων για την ευκαιρία. Ήταν πάντα στόχος μου να παίξω στην Ελλάδα και είμαι έτοιμη να στρωθώ στη δουλειά»

Τέλος η Λαμπρίνη Πολυμένη αλλάζει πόλη και από την Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ μετακομίζει στη Λευκάδα και αναμένεται να αποτελέσει ακόμα μία λύση στη φαρέτρα του τεχνικού επιτελείου της ομάδας.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ