Α1 Γυναικών: H πρώτη προπόνηση της Λιούις στον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ

Η  Μπρίτανι Λιούις  επέστρεψε στον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ και πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση με την νέα της ομάδα.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ομάδας

Την πρώτη της προπόνηση ως παίκτρια του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ για δεύτερη φορά στην καριέρα της, έκανε η Αμερικανίδα φόργουορντ Brittany Lewis.

Η Brittany Lewis έφτασε στην χώρα μας τα ξημερώματα της Δευτέρας, και σήμερα ενσωματώθηκε μαζί με τις υπόλοιπες παίκτριες, με τον Δικέφαλο να ξεκινάει την προετοιμασία του ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τη Νίκη Λευκάδας.
Ο έφορος του τμήματος, Βασίλης Αγγελίδης, ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Μασλαρινός αλλά και οι νέες συμπαίκτριες της, καλωσόρισαν την Brittany στην ομάδα, η οποία με την εμπειρία της και την ικανότητα της αναμένεται να ενισχύσει την προσπάθεια του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ για την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει.

Στις πρώτες δηλώσεις η Λιούις τόνισε στο acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέψω στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Οι νέες συμπαίκτριες μου με καλωσόρισαν και μου έδωσαν το πρώτο στίγμα της μεγάλης αυτής οικογένειας. Το μυαλό μας στο παιχνίδι με τη Νίκη Λευκάδας, πάμε ΠΑΟΚ!».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ