Α Εθνική: Ξεκίνησαν τα κορίτσια του ΠΑΟΚ MORRIS

Την πρώτη συγκέντρωση εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν πραγματοποίησε την Δευτέρα(1/7) η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ MORRIS.

Από την πρώτη συγκέντρωση απουσίαζε ο προπονητής καθώς οι πρωταθλήτριες βρίσκονται στην αναζήτηση του ανθρώπου ο οποίος θα διαδεχθεί τον Πέριτσα Κρίστιτς στην άκρη του πάγκου της ομάδας.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ενημέρωση από το www.acpaok.gr

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019 η πρώτη προπόνηση της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ στο Προπονητικό Κέντρο της Ν. Μεσημβρίας.

Η ομάδα παρευρέθηκε σύσσωμη, γεμάτη όρεξη και διάθεση για σκληρή χρονιά ενόψει της αγωνιστικής περιόδου που ξεκινάει. Οι αθλήτριες έδωσαν υπόσχεση, πως η καθεμία θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να πετάξει η ομάδα στα αστέρια…, αφού, μετά από ένα χρόνο απουσίας, η ομάδα θα συμμετάσχει και πάλι στο θεσμό του Champions League.

Οι στόχοι δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδος για ακόμη μία σεζόν, καθώς και του Κυπέλλου, εάν αποφασίσουν οι αρμόδιες αρχές την πραγματοποίησή του, ενώ στο Champions League ο στόχος είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Η αρχηγός της ομάδας, Θωμαή Βαρδαλή, δήλωσε ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου: «Εύχομαι να έχουμε μία καλή αρχή, χωρίς τραυματισμούς και θα δουλέψουμε από την πρώτη κιόλας στιγμή πολύ σκληρά, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας. Πρώτος στόχος, φυσικά, είναι το Champions League και η πρόκριση… Είμαστε σε ένα δύσκολο όμιλο, αλλά πιστεύω έχουμε τις δυνατότητες να το καταφέρουμε…».

Η Ελένη Κακαμπούκη, από την πλευρά της, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ξεκινάμε πρώτα με το Champions League, όπου στόχος μας είναι να προκριθούμε. Ξέρουμε ότι είναι ένας δύσκολος όμιλος, θα κάνουμε όμως τα πάντα για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Όσο για την καινούρια σεζόν… οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι, να κατακτήσουμε κάθε εγχώριο θεσμό… Εύχομαι υγεία σε όλες τις αθλήτριες και στο τέλος η δικιά μας ομάδα να είναι η Πρωταθλήτρια!».

Κλείνοντας, ο Έφορος της ομάδας κ. Κώστας Βαρδαλής τόνισε: «Εύχομαι καλή χρονιά και να έχουμε υγεία όλοι. Ξεκινήσαμε να προετοιμαστούμε για το Champions League και πιστεύω ότι μόνο μέσα από τη σκληρή δουλειά μπορούμε να κάνουμε βήματα μπροστά για να μπορέσουμε να ξεχωρίσουμε στην Ευρώπη, όπως έχουμε βάλει στόχο. Όσο για την κλήρωση, μπορεί να ήταν δύσκολη, αλλά εμείς σαν ΠΑΟΚ πάμε για την πρωτιά! Πρέπει να παίξουμε και να κερδίσουμε, έτσι ώστε να φτιάξουμε τη βαθμολογία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη».

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ