Α1 Πόλο Ανδρών: Ξέσπασε ο Ολυμπιακός, επέστρεψε στις νίκες το Παλαιό Φάληρο

Πρωταθλητής χειμώνα αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός, ο οποίος νίκησε με 21-4 τον ΑΝΟ Γλυφάδας στο Παπαστράτειο. Επέστρεψε στις νίκες το Παλαιό Φάληρο που νίκησε με 12-8 τον Εθνικό και παραμένει σταθερά στην 5άδα. Στο τέλος κατάφερε και πήρε την νίκη ο Πανιώνιος στη Θεσσαλονίκη, κερδίζοντας με τον ΠΑΟΚ 8-7, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α1 Πόλο Ανδρών.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 21-4

Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν τον πρώτο γύρο, με δέκα νίκες και μία ισοπαλία και κατέκτησαν την άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου κυριάρχησε σε όλο το παιχνίδι και προετοιμάζεται πλέον για το ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπαρσελονέτα (3/12, 20:15).

Οκτάλεπτα: 4-2, 5-1, 7-0, 5-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 4, Γιόκοβιτς 5, Δερβίσης 1, Κάκαρης 2, Μουρίκης 3, Γούνας 4, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Μίτροβιτς 1, Δαλμάρας, Χαλυβόπουλος Ι. 1, Χαλυβόπουλος Α.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Κουρούβανης, Τζελάτης 1, Παπούκας, Μαυρωτάς 1, Τρας Τζ., Περόπουλος, Μπραΐμης, Τρας Μ., Χατζηγούλας 2, Φωτόπουλος, Νιαρχάκος, Αλβέρτης, Ηλιόπουλος, Γαλάνης, Λεμπέσης.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 12-8

Η ομάδα του Τεό Λοράντου νίκησε με 12-8 τον Εθνικό Πειραιά στο Ρέστειο κολυμβητήριο για την 11η αγωνιστική, έφτασε τους 18 βαθμούς και είναι σταθερά στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 4-2 στην πρώτη περίοδο, το Φάληρο έκανε την ανατροπή, κυριάρχησε απόλυτα από το δεύτερο οκτάλεπτα και απολαμβάνει τη μοναξιά της 5ης θέσης, τρεις μπροστά από το σημερινό του αντίπαλο, αλλά και τον ΑΝΟ Γλυφάδας.

Οκτάλεπτα: 2-4,5-2, 3-1, 2-1.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Τεό Λοράντος) : Χαϊδόπουλος, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 1, Αλαφραγκής 2, Αθυμαρίτης, Δίπλαρος 1, Τσολακούδης 1, Ρομπόπουλος 1, Κοπελιάδης 1, Τρούλος 3, Ντε Σόουζα 1, Γαβαλάς, Μητράκης, Δήμου, Κουρμελές.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Καραμπέτσος, Παπαλουκάς, Θαλασσινός 1, Τεσάνοβιτς 3, Κουτσιαλής, Τοράκης 1, Παπαδόγκωνας 2, Χονδροκούκης, Πρωτοψάλτης, Λιαπάκης 1, Καραβιώτης, Ξυλούρης, Κατσαγούνος, Μπελέσης.

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 7-8

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε 3-1, αλλά ο Πανιώνιος πέρασε μπροστά στη συνέχεια με ένα και δύο γκολ μέχρι το 7-6. Ο Παπάκος στα 21” σκόραρε στον παίκτη παραπάνω και ισοφάρισε για τον ΠΑΟΚ (7-7). Ο Πανιώνιος είχε τάιμ άουτ, το πήρε, όχι όμως και κάποιον στον πάγκο, καθώς είχε αποβληθεί ο προπονητής του Κώστας Δήμου με κόκκινη κάρτα, αλλά παρ’ όλα αυτά σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε άψογα η τελευταία επίθεση με τον Σπούνερ να σκοράρει από το φουνταριστό και να χαρίζει σπουδαίο διπλό στην ομάδα του, 9 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη.

Οκτάλεπτα: 3-1, 0-3, 1-2, 3-2.

ΠΑΟΚ (Παναγιώτης Βέργος): Γρηγοριάδης, Σαρησάββας 1, Λέκιτς, Προσσινικλής Ν., Νικολαΐδης, Κεχαλάρης, Καλαϊτζής, Παυλίδης, Παπάκος 3, Προσσινικλής Π., Μπλάζεβιτς 2, Βοζίκης, Σαλαμανης, Σγουρίδης, Μουρατίδης 1.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Φλέγκας, Καζάζης 2, Γεωργακόπουλος, Σπούνερ 3, Δημακόπουλος, Καρακάσης 1, Γιαννόπουλος, Παττακός, Αλεξίου, Γαβαλάς, Βέκκος 1, Δήμου Δ. 1, Σταθάς, Δούκας, Μπουζαλάς.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 9-8

Ο Παναθηναϊκός είχε το προβάδισμα με 4-2, όμως η αποβολή χωρίς αντικατάσταση του Γιάξα Κόσιτς αποδείχθηκε καθοριστική (5.45 πριν από τη λήξη της δεύτερης περιόδου), αφού οι Χανιώτες με ένα σερί 5-0 σε αυτό το διάστημα των 4 λεπτών που έπαιξαν με παίκτη παραπάνω, μετέτρεψαν το σκορ σε 7-4.

Οι πράσινοι έκαναν μεγάλο αγώνα και έφεραν δύο φορές το παιχνίδι στο γκολ (7-6 και 9-8), ωστόσο δεν κατάφεραν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με έναν διαιτητή, αφού ο Γιώργος Κραβαρίτης αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στο τέλος της τρίτης περιόδου. Το παιχνίδι παρακολούθησαν και περίπου 200 οργανωμένοι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού.

Οκτάλεπτα: 2-4, 5-0, 1-2, 1-2.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Μανούσος Βιζυράκης): Λεβεντάκης, Αποστολάκης, Σαρτζετάκης 1, Νάστραν 1, Αγιωργούσης 2, Μπατάκης, Βουλγαράκης 3, Χαριτάκης 2, Μπαριωτάκης, Βολτυράκης Β., Φωκάς, Μαζοκοπάκης, Παπαδάκης, Τριποδάκης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Νίκος Βενετόπουλος): Παρασκευόπουλος, Χάλαρης Μ., Παπαδημητρίου Δ. 1, Κόσιτς, Χατζηστεφάνου 1, Χριστοφορίδης, Μπιτσάκος, Πανταζόπουλος 2, Γκαράνης 1, Σμιθ 3, Κατσαγούνος Γ., Σαλτέρης.

ΝΟ ΧΙΟΥ – ΥΔΡΑΙΚΟΣ 9-16

Επέστρεψε στις νίκες ο Υδραϊκός, που πάρασε με άνετη επικράτηση, 16-9 επί του ΝΟ Χίου, από το Ιωνικό κολυμβητήριο του νησιού της μαστίχας, κλείνοντας τον πρώτο γύρο με 25 βαθμούς και σίγουρα στην πρώτη τετράδα (περιμένει το ματς του ΝΟΒ με τον Απόλλωνα για να δει την ακριβή θέση).

Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη κυριάρχησε κατά κράτος από το ξεκίνημα, προηγήθηκε ακόμα και με 7-1 και έφτασε εύκολα στην επικράτηση επί του ΝΟ Χίου που βρίσκεται στην 11η και προτελευταία θέση με 6 βαθμούς.

Οκτάλεπτα: 1-5, 3-3, 2-3, 3-5.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Αντώνης Μισετζής): Καρακούρος Ι., Μιμίδης Σ. 3, Μιμίδης Μ. 1, Μπερτόλης Π., Φραγκιαδούλης, Σφηκάκης, Κανδιόγλου, Μόκκας 1, Μαρουλάς, Κουρλιάφτης 4, Καλ αργυρός, Αμπάζης, Παππάς Κ., Καρακούρος Μ., Γκίλλας.

ΥΔΡΑΙΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Γαλανόπουλος, Κόχειλας 2, Γούρας 1, Κοκκινάκης, Χατζηκυριακάκης 2, Πρέκας, Μπλάνης 2, Αλευρόπουλος, Αργυρόπουλος Κ., Παπασηφάκης 2, Τσαχειλίδης 2, Καπετανάκης 1, Πωλογεώργης, Όμπερτ 3, Ίρβινγκ 1.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 5-6

Μετά από εναλλαγές στο σκορ του ντέρμπι, ο Μοσκόφ ισοφάρισε 1.44 πριν άπό τη λήξη (5-5) για τον Απόλλωνα, όμως ο Χρήστος Αφρουδάκης μίλησε τελευταίος, 1.31 πριν από το φινάλε.

Ο Απόλλων προσπάθησε να ισοφαρίσει χωρίς να τα καταφέρει. Λίγο πριν την λήξη του αγώνα (0,23) και ενώ ο Απόλλων είχε ζητήσει την επίσκεψη του, είχε ένταση με τον Ποντικέτα να εκτοπιστεί με αντικατάσταση και τους φίλους του Απόλλωνα να πετάνε νερό στον διαιτητή Κουρέτα. Διαβάστε αναλυτικά στη δεύτερη φωτογραφία, πάνω, τι αναφέρεται στο φύλλο αγώνα.

Οκτάλεπτα: 2-0, 0-1, 2-3, 1-2.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Μπαντερ Νάσερ, Αλαμάνος 1, Γραμματικός, Μοσκόφ 1, Μπεριστιάνος 1, Παπαδόπουλος, Καρούντζος, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης 1, Χαραλαμπόπουλος 1, Βιτέλλας, Τρόβας, Λουπάκης, Μπαμπανίκας.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κολιάνιν): Τζωρτζάτος, Μπάσιτς 2, Καλογερόπουλος 1, Γκιουβέτσης, Σταμλέλος, Γκουβής, Αφρουδάκης 2, Παπανικολάου, Ποντικέας, Κουρουβάνης 1, Παπάζογλου, Βουκέβιτς, Ανδρεάδης, Ηλιόπουλος, Βλάσσης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ