Α2 γυναικών: Ανακοίνωσε Γκατζούνη ο Αθηναϊκός

Παίκτρια του Αθηναϊκού είναι η Αναστασία Γκατζούνη. Η ομάδα του Βύρωνα ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την 16χρονη και με ύψος 1.90 παίκτρια, η οποία προέρχεται από τον Γυμναστικό Σύλλογο Αλίαρτου και θα ενισχύσει το τμήμα Νεανίδων του Αθηναϊκού.

Η ανακοίνωση του Αθηναϊκού:

Η Διοικούσα Επιτροπή του Αθηναϊκού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Αναστασία Γκατζούνη.

Η Αναστασία είναι γεννημένη το 2003, έχει ύψος 1.90μ. και θα ενισχύσει το τμήμα Νεανίδων του Συλλόγου. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Γυμναστικό Σύλλογο Αλίαρτου για την συναίνεση της μεταγραφης.

Η Αναστασία δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη για την έναρξη της συνεργασίας μου με την ιστορική ομάδα του Αθηναϊκού. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους της ομάδας που από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασαν και με εμπιστεύθηκαν . Εύχομαι να έχουμε μια δημιουργική χρονιά με πολλές επιτυχίες».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η Διοικούσα Επιτροπή του Αθηναϊκού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την @anastasia__gk Η Αναστασία ειναι γεννημένη το 2003, έχει υψος 1.90μ. και θα ενισχύσει το τμήμα Νεανίδων του Συλλόγου. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Γυμναστικό Σύλλογο Αλίαρτου για την συναίνεση της μεταγραφης. Η Αναστασία δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη για την έναρξη της συνεργασίας μου με την ιστορική ομάδα του Αθηναϊκού. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους της ομάδας που από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασαν και με εμπιστεύθηκαν . Εύχομαι να έχουμε μια δημιουργική χρονιά με πολλές επιτυχίες».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athinaikos Women Basketball (@athinaikos_wbasket) στις

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ