Α2 Γυναικών: Ανακοίνωσε Μαρίνη ο Άρης

Ο Άρης είναι ο επόμενος μπασκετικός σταθμός της Κατερίνας Μαρίνη με την διοίκηση του συλλόγου να ανακοινώνει την μεταγραφή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Συνεχίζει να ενισχύεται ο Άρης στην περιφέρεια, καθώς απέκτησε την Κατερίνα Μαρίνη στη θέση guard, η οποία έχει εμπειρία τόσο από την Α2 αλλά και την Α1, παρά το νεαρό της ηλικίας της.

Είναι γεννημένη το 1999, έχει ύψος 1.74 και αγωνίζεται στη θέση 2. Ξεκίνησε την καριέρα της από τα Άνω Λιόσια και μετά τον Άρη Πετρούπολης, με τον οποίο αγωνίστηκε στην Α1 και Α2 και τέλος στο Σπόρτινγκ στην Α1 στον οποίο αγωνιζόταν μέχρι πέρσι.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση η Μαρίνη δήλωσε τα εξής

«Η χαρά μου που θα αγωνιστώ σε έναν από τους πιο ιστορικούς συλλόγους της χώρας είναι μεγάλη. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον coach και με τις συμπαίκτριες μου και εύχομαι να έχουμε υγεία και πολλές επιτυχίες την επικείμενη χρονιά».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ