Α2 Γυναικών: Επέστρεψε ο Βελτσίστας, ανανέωσε η Παπαδοπούλου στον Εύνικο

Νέος προπονητής του Εύνικου είναι ο Γιώργος Βελτσίστας. Ο έμπειρος προπονητής επέστρεψε στην ομάδα των Άνω Λιοσίων, στην οποία επίσης ανανέωσε και η αρχηγός Αναστασία Παπαδοπούλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Μετά την λύση της συνεργασίας με την Βασιλεία Γκουζίνη την οποία το Δ.Σ. ευχαριστεί για την προσφορά της , επήλθε συμφωνία με τον Γιώργο Βελτσίστα .Ο Γιώργος εχει διατελέσει προπονητής στα τμήματα υποδομής του Εύνικου με αρκετές επιτυχίες (1η θεση στις παγκορασίδες , άνοδος με νεάνιδες) καθώς και ανέβασε την γυναικεία ομάδα στην Α  ΕΣΚΑ. Θα αναλάβει γυναίκες και νεάνιδες και θα έχει την εποπτεία των υπολοίπων τμημάτων εδώ με την σημαία της ομάδος Παπαδοπούλου Αναστασία που θα συνεχίσει και την νέα χρονιά .Ο σύλλογος είναι κοντά στην απόκτηση 4 αθλητριών (20 έως 26 ετών ) ενώ τέλος του μηνός θα ανακοινωθεί η πλήρης προπονητική στελέχωση και το πρόγραμμα προπονήσεων όλων των τμημάτων.
Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ