Α2 Γυναικών: Με νίκη σφραγίζει πρωτάθλημα και άνοδο ο Παναθηναικός

O Παναθηναϊκός υποδέχεται στο κλειστό “Π. Γιαννακόπουλος” της Λεωφόρου τον Φάρο Κερατσινίου για την 19η αγωνιστική της Α2 γυναικών του μπάσκετ και με νίκη εξασφαλίζει τον τίτλο αλλά και την επιστροφή της ομάδας στην Α1 της επόμενης περιόδου.

Οι “πράσινες” με ρεκόρ 17-1 θα αναζητήσουν το ροζ φύλλο που θα τους δώσει την πανηγυρική επιστροφή στην Α1 και στα μεγάλα σαλόνια του γυναικείου μπάσκετ.

Ο Παναθηναϊκός με τη συνολική του παρουσία φέτος απέδειξε ότι δίκαια είχε τον τίτλο του φαβορί φέτος και κατάφερε να διαγράψει με ευκολία την παρουσία του στην Α2.

Ο κόσμος της ομάδας αναμένεται να βρεθεί και πάλι στο κλειστό της Λεωφόρου ώστε να ευχαριστήσει με το δικό του ξεχωριστό τρόπο τις κοπέλες του Παναθηναϊκού για τη συνολική τους παρουσία φέτος στο πρωτάθλημα και την επίτευξη του στόχου της ανόδου και της επιστροφής του συλλόγου στις μεγάλες δυνάμεις του γυναικείου μπάσκετ.

Στα αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα με τις παίκτριες του Γιώργου Καντζιλιέρη να θέλουν απλά να κάνουν το καθήκον τους , να ολοκληρώσουν τη δουλεία και να πάρουν το εισιτήριο ανόδου.

Στις άλλες αναμετρήσεις της αγωνιστικής και στην μάχη για τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, που δίνει το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου, τα Μελίσσια αγωνίζονται στου Ζωγράφου κόντρα στον ΕΦΑΟΖ ενώ ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου δοκιμάζεται στο κλειστό της Πυρκάλ κόντρα στον Αμύντα που “καίγεται” για την νίκη.

Στον όμιλο του Βορρά ο πρωτοπόρος Παναθλητικός αγωνίζεται στην Καλαμαριά,ενώ στην μάχη για τη δεύτερη θέση η Πυλαία υποδέχεται το Ρύσσιο και ο ΠΑΣ Γιάννινα αγωνίζεται εκτός έδρας κόντρα στην Ολύμπια Λάρισας.

Αναλυτικά

1ος Όμιλος

Σάββατο 30 Μαρτίου

Μ.Μερκούρη 12.30 Αρκάδι-Αγ. Παρασκευή Ελ Ανύ-Τσακιράκη (Πετράκης Ν.)(Αναβλήθηκε)

Κυριακή 31 Μαρτίου

Μεγαλόπολης 13.00 Πελασγός-Ηλιούπολη Λαμπίρης-Κοντογιαννόπουλος (Βακαλόπουλος)

Υμηττού 18.00 Αμύντας-Κρόνος Αγ. Δημητρίου Λαζόγκα-Σκουλαρίκης (Μπουρνάς)

Π. Γιαννακόπουλος 14.30 Παναθηναϊκός-Φάρος Κερατσινίου Αντωνιάδης-Αναστασόπουλος (Σαμαρτζή)

Κλαδισού 13.00 ΟΑ Χανίων-Τερψιθέα Γλυφάδας Μαυρέλης-Ζαγούρης (Χριστινάκης)

Ζωγράφου 17.00 ΕΦΑΟ Ζωγράφου-ΚΑΟ Μελισσίων Παπαδόπουλος Χρ.-Δαγκλής (Ζώης)

2ος Όμιλος

Κυριακή 31 Μαρτίου

Δ. Κραχτίδης 12.00 Τιτάνες Δράμας-Αστέρας Ιπποδρομίου Ισιγώνης-Λάλλα (Στουπίδης)

Καλαμαριάς 12.00 Απόλλων Καλ.-Παναθλητικός Καντερές-Κώνης (Αστρεινίδης)

Αλεξάνδρειο 13.00 Άρης-Πανσερραϊκός Τοπαλίδης-Παπαδόπουλος Γρ. (Αχταρίδης)

Βόλου 12.00 Ολυμπιακός Βόλου-Πιερικός Αρχέλαος Γιαννούλης Στ.-Μπούγλος Παν. (Μόρφη)

Πυλαίας 19.45 Πυλαία-Αναγέννηση Ν. Ρυσίου Αναστασιάδης-Παπαδοπούλου Κυρ. (Τοζακίδης)

Νεάπολης 14.00 Ολύμπια ΓΣ Λάρισας-ΠΑΣ Γιάννινα Μπούγλος Ιωάν.-Τσάλλας (Σταμάτης)

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ