Α2 Γυναικών: Ο Χατζηδάκης στον Πανιώνιο

Ο Γιώργος Χατζηδάκης θα είναι ο νέος τεχνικός ηγέτης του Πανιώνιου με τον ίδιο να αναλαμβάνει τον “Ιστορικό” σε μία ακόμα πρόκληση στην προπονητική του καριέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ συμφώνησε με τον Χατζηδάκη Γεώργιο να καλύψει την θέση του προπονητή στο Γυναικείο τμήμα του την νέα περίοδο 2019-2020 στο Εθνικό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης Α2. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 1997 στον Εθνικό Πειραιώς και έχει συνεργαστεί με επιτυχία με τον ΠΡΩΤΕΑ ΒΟΥΛΑΣ, τις ΕΣΠΕΡΙΔΕΣΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, με τον ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ, με τον ΚΡΟΝΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΛΕΡΟΥ, με τον ΑΘΗΝΑΪΚΟ, τον ΙΚΑΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, την ΤΕΡΨΙΘΕΑ, τον ΜΙΛΩΝΑ.

Ο Λέριος προπονητής είχε συμμετοχή ως παίκτης στην Α1, στην Α2 και Β’ Εθνική κατηγορία Ανδρών έχοντας φορέσει στο στήθος του χάλκινα, ασημένια και χρυσά μετάλλια. Επίσης στο Παγκόσμιο διασυλλογικό πρωτάθλημα στην κατηγορία των εφήβων που πραγματοποιήθηκε στο mon fri zone της Γαλλίας κατέκτησε την 1η θέση. Την περίοδο 2004-2005 έλαβε το βραβείο πολιτισμού από τον Δήμο Λέρου για τις αθλητικές του διακρίσεις.

Σπουδές: Έχει τελειώσει το Πανεπιστήμιο Αθήνας-Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με Ειδικότητα Προπονητής καλαθοσφαίρισης».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως νέος τεχνικός του Πανιώνιο δήλωσε: «Ευχαριστώ τη διοίκηση του Πανιωνίου που μου έκανε την τιμή να με επιλέξει. Η καταγεγραμμένη πορεία του συλλόγου στο γυναικείο μπάσκετ καταδεικνύει την ευθύνη που έχουν οι προπονητές και οι αθλήτριες που καλούνται να τον υπηρετήσουν. Δεσμεύομαι να εργαστώ όσο καλύτερα μπορώ, σε συνεργασία με τους ανθρώπους της ομάδας. Στην επόμενη αγωνιστική περίοδο θα πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε να καλύψουμε την απώλεια της φυσικής μας έδρας. Είμαι σίγουρος ότι κόσμος της ομάδας θα σταθεί κοντά μας και θα στηρίξει την προσπάθεια του Ιστορικού, για να παρουσιαστεί δυνατός και την νέα χρονιά».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ