Α2 Γυναικών: Παραμένει η Μάλαμα στα Μελίσσια

Την απολύτως επιτυχημένη συνεργασία τους θα συνεχίσουν Μελίσσια και Μαργαρίτα Μάλαμα καθώς η Ελληνίδα προπονήτρια θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας των Βορείων προαστίων.

Τα Μελίσσια τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έφτασε μια ανάσα από τα μπαράζ ανόδου, ενώ ήταν και η μοναδική ομάδα στην κατηγορία που υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό στην μοναδική του ήττα.

Πλέον όλοι στην ομάδα έχουν ως στόχο τη δημιουργία ενός συνόλου το οποίο θα πρωταγωνιστήσει και την επόμενη χρονιά στην Α2 και να καταφέρει να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής που είναι η άνοδος στην Α1

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας τον Μελισσίων:

«Η διοίκηση του ΚΑΟ Μελισσίων ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την επέκταση της συνεργασίας με την coach της γυναικείας ομάδας Μαργαρίτα Μάλαμα. Μετά την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, που ήταν και η καλύτερη στην ιστορία της ομάδας, ΚΑΟ Μελισσίων και Μάλαμα θα πορευτούν μαζί, για τέταρτη σεζόν. Στόχος είναι τα Μελίσσια να παρουσιάσουν και πάλι ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα αντεπεξέλθει, στο πάντα απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2.”

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας η Μαργαρίτα Μάλαμα δήλωσε τα εξής

“Είμαι ευγνώμων για όλα αυτά τα χρόνια στα Μελίσσια, γιατί γνώρισα ανθρώπους με πραγματική αγάπη για το άθλημα, που με βοήθησαν να εξελιχθώ σαν άνθρωπος και σαν προπονήτρια. Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα συνεχίσω για ακόμη μια χρονιά. Τα τρία αυτά χρόνια που συνεργαζόμαστε με τους ανθρώπους του σωματείου έχουμε πετύχει πολύ σημαντικά πράγματα τόσο στο γυναικείο όσο και στα τμήματα υποδομής.

Η γυναικεία ομάδα έχει καταφέρει να καθιερωθεί στην Α2 κατηγορία ως ένα αξιόμαχο και αξιοσέβαστο σύνολο, έχοντας ανοδική πορεία κάθε χρόνο, με αποκορύφωμα τη φετινή σεζόν που τερμάτισε στην πρώτη τριάδα. Παράλληλα τα τμήματα υποδομών του συλλόγου λειτουργούν σε πολύ υψηλό επίπεδο και ήδη κάποια παιδιά αρχίζουν να ξεχωρίζουν και να έχουν και χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα.

Ο στόχος μας για την επόμενη χρονιά είναι στο γυναικείο να έχουμε ένα υγιές σύνολο παικτριών και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε συνειδητά και ποιοτικά σε καθημερινή βάση, ώστε να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Όσο για τις αθλήτριες στις υποδομές, που είναι και το μέλλον του σωματείου, είμαι σίγουρη πως έχουν μπει σε ένα πολύ καλό δρόμο και με σωστό προγραμματισμό, από τους πολύ καλούς και καταξιωμένους προπονητές τους, θα καταφέρουν σπουδαία εξέλιξη μέσα στα αμέσως επόμενα χρόνια».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ