Α2 Γυναικών: Aποκλειστικό προς Χανιά οι Βιντσιλαίου

Πολύ κοντά σε δύο εξαιρετικές μεταγραφικές κινήσεις βρίσκονται τα Χανιά καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Kingsport.gr βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση της Αγγελικής και Σταυριανής Βιντσιλαίου.

Τα Χανιά τα οποία την περασμένη αγωνιστική σεζόν τερμάτισαν στην 8η θέση του πρωταθλήματος της Α2  ξεκινούν πολύ δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι ενισχύοντας το ρόστερ τους με δύο απο τα καλύτερα μπασκετικά ταλέντα της χώρας μας και δείχνουν ικανά να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο από την εξασφάλιση της παραμονής τους.

Όσον αφορά τις μπασκετικές ικανότητες των αδερφών Βιντσιλαίου τα διαπιστευτήρια τους είναι γνωστά καθώς εδώ και χρόνια αποτελούν τη ραχοκοκαλιά των μικρών Εθνικών ομάδων με πολλές ατομικές αλλά και συλλογικές επιτυχίες.

Τη χρονιά που ολοκληρώθηκε η Αγγελική πανηγύρισε την άνοδο στην Α1 με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου , ενώ η Σταυριανή είχε μια πολύ καλή σεζόν με τα Μελίσσια. Πλέον Αγγελική και Σταυριανή θα ξανασμίξουν με την τελευταία τους επαγγελματική συνεργασία να είναι στην ομάδα των Καλυβίων με την οποία πανηγύρισαν την άνοδο από την Α ΕΣΚΑ στην Α2.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ