Βήμα παραμονής η Θέλτα, δύσκολα η Ατλέτικο

Σημαντική νίκη για την παραμονή πέτυχε η Θέλτα, ενώ  το τρίποντο πήρε η Ατλέτικο Μαδρίτης εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της La liga.

H Θέλτα επικράτησε στο «Μπαλαϊδος» 2-1 της Xιρόνα και βρίσκεται στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Ιάγκο Άσπας μετά την επιστροφή του από τραυματισμό έδωσε το έναυσμα για την αγωνιστική ανάταση της ομάδας του και άνοιξε το σκορ στο 34΄. Ο Πόρτου ισοφάρισε στο 48΄ για τους φιλοξενούμενους, αλλά το γκολ του Μπουφάλ στο 69΄ έδωσε την πολύτιμη νίκη στο συγκρότημα του Βίγκο.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε δύσκολα την Εϊμπάρ με 0-1 στο Ιπουρούα. Κακό αγωνιστικά σε θέαμα παιχνίδι, με τον Λεμάρ να είναι ο “χρυσός” σκόρερ των «ροχιμπλάνκος» στο 85ο λεπτό. Με αυτή τη νίκη έκανε σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της 2η θέσης στο πρωτάθλμα (68β.), ενώ η Εϊμπάρ παρέμεινε στην 13η θέση με 40β.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ