Βήμα πρόκρισης για την Χιχόν

Η Χιχόν υποδέχτηκε την Βαλένθια, στο Ελ Μολινόν, για την φάση των «16» του Κόπα ντελ Ρέι, με τους γηπεδούχους να παίρνουν την νίκη με 2-1.

Η Βαλένθια είχε την κατοχή μπάλας, η Χιχόν ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 34′. Ο Νομπλέχας δέχτηκε την πάσα από τον Σούσα και κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, νικώντας τον τερματοφύλακα, για το 1-0. Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1. Στο 45′, ο Παρέχο βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο για να κάνει το σουτ, στέλνοντας την ομάδα του στα αποδυτήρια με άλλον αέρα.

Στο δεύτερο μέρος, οι δύο προπονητές έκαναν αλλαγές, ώστε να αλλάξει ο ρυθμός του παιχνιδιού. Και οι δύο πλευρές ήθελαν να πάρουν την νίκη, κάνοντας το πρώτο βήμα, ενόψει της ρεβάνς.

Η είσοδος του Μπλάκμαν έφερε αποτέλεσμα, αφού ένα λεπτό μετά την είσοδό του σημείωσε το δεύτερο γκολ της ομάδας. Ο Τράβερ, που ήταν η πρώτη αλλαγή των γηπεδούχων, έδωσε την ασίστ στον Μπλάκμαν, ο οποίος βρήκε διάδρομο και έκανε το 2-1 για την Χιχόν στο 79′. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν εκ νέου, με το 2-1 να μένει ως το τέλος. Η πρόκριση θα κριθεί στο Μεστάγια στις 15 Ιανουαρίου.

Κίτρινες: 32′ Χιμένεθ – 36′ Βέζο

Χιχόν: Φερνάντες, Κανέγια, Μπαμπίν, Ροντρίγκες, Καλντερόν, Σούσα, Κοφί, Ερνάν (Ντίαζ 67′), Νομπλέχας (Τράβερ 67′), Πέρεθ, Χιμένεθ (Μπλάκμαν 80′)

Βαλένθια: Ντομενέκ, Νας (Πιτσίνο 68′), Βέζο, Ντιακαμπί, Γκαγιά, Τόρες, Σολέρ, Παρέχο, Λι, Μπατσουαγί (Ροντρίγκο 46′), Γκαμέιρο (Τσερίσεβ 80′)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ