Βαθμολογική ανάσα για την Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 2-0 στο «Έτιχαντ» στην 20η αγωνιστική, η οποία και «κλείνει την αυλαία» της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι «πολίτες» τα βρήκαν δύσκολα στο πρώτο ημίχρονο από την Σέφιλντ, η οποία μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο.

Σημαντικότερη φάση στο πρώτο μέρος ήταν στο 29ο λεπτό, η οποία ουσιαστικά «στιγμάτισε» το παιχνίδι μέχρι εκείνη την στιγμή και άνηκε στους φιλοξενούμενους.

Συγκεκριμένα, ο Λις Μουσέτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπράβο και έκανε το 1-0, αλλά μετά από χρήση VAR το γκολ ακυρώθηκε για ελάχιστα εκατοστά. Έτσι λοιπόν, το 0-0 παρέμεινε στο πρώτο ημίχρονο και έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στην Μάντσεστερ Σίτι. Ο Αγουέρο άνοιξε το σκορ μόλις στο 53’ ενώ ο Ντεμπρόινε από δημιουργός έγινε σκόρερ και διπλασίασε το σκορ στο 82’, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Στο 65′ εξετάστηκε μια περίπτωση για χέρι μέσα στην περιοχή της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, αλλά ο διαιτητής με την βοήθεια του VAR έδωσε συνέχεια στον αγώνα.

Με αυτή την νίκη οι «πολίτες» έφτασαν τους 41 βαθμούς, μειώνοντας στον ένα βαθμό από την δεύτερη Λέστερ.

Μάντσεστερ Σίτι (Γκουαρδιόλα): Μπράβο, Γουόκερ, Φερναντίνιο, Γκαρσία, Ζιντσένκο, Ρόντρι, Μπερνάρντο Σίλβα (62′ Γκουντογκάν), Μαχρέζ, Ντε Μπρόινε, Στέρλινγκ (87′ Ζεσούς), Αγουέρο (81′ Φόντεν).

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (Γουάιλντερ): Χέντερσον, Ο’ Κόνελ, Ίγκαν, Μπάσαμ, Στίβενς, Φλεκ, Νόργουντ, Μπέσιτς, Μπάλντοκ, Ρόμπινσον (59′ ΜακΓκόλντρικ), Μουσέ (83′ Σαρπ).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ