Βαλένθια για φίλημα!

Πρόκριση στα ημιτελικά πήρε η Βαλένθια μετά την επικράτηση της επί της Βιγιαρεάλ με 2-0 στο «Στάδιο Μεστάγια», στη ρεβάνς για τα προημιτελικά του Europa League.

Σε συνδυασμό με τη νίκη της με 3-1 στην προηγούμενη αναμέτρηση στο Μαδριγάλ και την άνετη επικράτηση σήμερα πέρασε με συνολικό σκορ 5-1 το εμπόδιο της Βιγιαρεάλ.

Οι «νυχτερίδες» από τα πρώτα κιόλας λεπτά είχαν καταφέρει να επιβάλουν τον ρυθμό τους κάνοντας τους φιλοξενούμενους να ακολουθούν.

Μόλις στο 10’ ο Παρεχο με σουτ έξω από την περιοχή, έχασε την ευκαιρία να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Το γκολ για την Βαλένθια δεν άργησε και στο 13’ ο Λάτο, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 1-0. Ο Γκέντες έδωσε στον Λάτο και αυτός με απευθείας σουτ στην κίνηση από κοντά άνοιξε το σκορ.

Με το δεξί ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για τις «νυχτερίδες», ο Παρεχο στο 54’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ,  η μπάλα κόντραρε στο τοίχος, αφήνοντας άγαλμα τον Φερνάντεθ, με την μπάλα να αλλάζει πορεία και να καταλήγει στα δίχτυα για το τελικό 2-0.

Καθ’ όλη τη διάρκεια η Βαλένθια ήταν κυρίαρχη, είχε την κατοχή, αλλά και την πρωτοβουλία κινήσεων, κάτι που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους. Μοναδική στιγμή για την Βιγιαρεάλ ήταν στο 80’ ο Μορλανες, όμως το δυνατό σουτ δεν βρήκε στόχο, καθώς πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Σκόρερ: 13′ Λάτο, 54’ Παρεχο

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Νέτο, Βας, Ρονκάγλια, Ντιακαμπί, Λάτο, Τόρες, Σολέρ(46’ Παουλίστα), Παρέχο(63’ Κοκλεν), Γκέντες(64’ Ιν Λι), Γκαμεϊρό, Μίνα

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Φερνάντεθ, Ρατίου, Μόρι, Ρουίθ, Χάουμε, Μορλάνες, Τριγκέρος (74’ Φουεγκο), Κάσερες (68’ Φορναλς), Αλφόνσο, Ράμπα (46’Τσύκγουέζ) , Μορένο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ