Βασιλακόπουλος: «Γελοιότητες και αστειότητες οι απόψεις του Βασιλειάδη»

Δεν άφησε αναπάντητα όσα του καταλογίστηκαν από τον Γιώργο Βασιλειάδη ο Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Μετά τις διαρροές από την πλευρά του υφυπουργού Αθλητισμού, σύμφωνα με τις οποίες θεωρεί πως η διαφαινόμενη διάλυση του ελληνικού μπάσκετ έχει το ονοματεπώνυμό του, ο πρόεδρος της ΕΟΚ πέρασε στην αντεπίθεση.

Από το περιβάλλον του λοιπόν αναφέρθηκαν τα εξής:

«Οι μέσω κύκλων εκπεφρασμένες απόψεις του κύριου Βασιλειάδη είναι γελοιότητες και αστειότητες από τις οποίες λείπει δυστυχώς τελείως η σοβαρότητα.

Αναδεικνύουν το ανεύθυνον του προσώπου, το οποίο αναλαμβάνει τις ευθύνες της στοχοποίησης του προέδρου της ΕΟΚ, με την γνωστή πολυετή διαδρομή στο άθλημα, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Θα υπάρξει άμεση κίνηση εναντίον του, φυσικά εντός των πλαισίων των νόμων και των κανονισμών τους οποίους ο ίδιος με τις δηλώσεις του προσβάλει. Θεωρούμε όμως και ότι πρέπει να επέμβουν και άλλοι θεσμοί και να βάλουν ένα φρένο στον κατήφορο που τους παρασύρει και τους εκθέτει».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ