Βελτιωμένη η ΑΕΚ με τον Βόλο

Η ΑΕΚ επικράτησε με 2-0 του ΝΠΣ Βόλου σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ.

Χωρίς τους Λιβάγια και Γιακουμάκη στην επίθεση και τους Βέρντε – Ολιβέιρα θεατές, η Ένωση έδειξε βελτιωμένο πρόσωπο και ο Πορτογάλος προπονητής είδε πράγματα που ήθελε, μένοντας ικανοποιημένος.

Στο 14ο λεπτό η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ με τον Ζεράλντες. Πολύ ωραία συνεργασία των Σιμάο και Μάνταλου, με τον τελευταίο να βρίσκει τον Ζεράλντες, ο οποίος με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0.

Το 2-0 πραγματοποιήθηκε στο 57′, με τον Χουλτ να εκμεταλλεύεται την ταχύτητα του Κλωναρίδη που αγωνίστηκε κορυφή και ο Έλληνας επιθετικός πέρασε και τον Γκαραβέλη, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Επόμενο φιλικό για την ΑΕΚ με την Λαμία στις 24/7 όπου αναμένεται να κάνει ντεμπούτο ο Βέρντε.

ΑΕΚ (Μιγκέλ Καρντόσο): Αθανασιάδης (46’ Τσιντώτας), Παουλίνιο, Βράνιες (46’ Σβάρνας), Οικονόμου (74’ Λόπες), Χουλτ, Γαλανόπουλος (62’ Ντέλετιτς), Σιμόες, Ζεράλδες, Σιμάο, Μάνταλος (64’ Σαμπανάτζοβιτς), Κλωναρίδης (81’ Μπότος).

ΝΠΣ Βόλος (Χουάν Φεράντο): Γκαραβέλης, Τσοκάνης, Ντεντάκης, Μπασόνγκ, Διαμαντής, Ηλιόπουλος, Φεράρι, Αουγκούστο, Ζοάο, Μυστακίδης, Γέντρισεκ.

Στην επανάληψη ο Βόλος αγωνίστηκε με τους: Καραγκιόζης, Λύρατζης, Κορέλας, Δημόπουλος, Τσαούσης, Κορνέζος, Συμελίδης, Μήτογλου (68’ Κορνέζος), Σαρμιέντο, Κυζεριδης, Μάντζης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ