Βελτιωμένος ο Παναιτωλικός, ισόπαλος με την ΑΕΛ

Για την 7η αγωνιστική της Σουπερ Λιγκ, ο Παναιτωλικός  αν και βελτιωμένος κόλλησε στο ισόπαλο 2-2 με την ΑΕΛ.

Στο πρώτο μέρος ο Τίτορμος είχε μπει αρκετά δυναμικά, όμως η πρώτη καλή ευκαιρία άνηκε για την ΑΕΛ καθως ο Ουάρντα αστόχησε στο 4’. Όσο περνούσαν τα λεπτά οι βυσσινί ανέβασαν ρυθμούς με τους Αγρινιώτες να διαχειρίζονται άρτια τους φιλοξενούμενους.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου άνοιξαν το σκορ στο 26’ με την κεφαλιά του Μιχάηλ, αρχικά ο παίκτης είχε υποδειχτεί σε θέση οφσάιντ  όμως τον VAR διάψευσε τον επόπτη.

Στην συνέχεια ο Παναιτωλικός ανέβηκε και απάντησε γρήγορα με τον Ντιας στο 34’, ο Ουρουγουανός εκμεταλλεύτηκε τα επανωτά λάθη της ΑΕΛ φέρνοντας το ματς στα ίσια 1-1. Στις καθυστερήσεις   Σιέστεντ απείλησε την εστία του Κρίστινσον με κεραυνό με την μπάλα να μην του κάνει τα χατίρι. Με το 1-1 πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια.

H επανάληψη είχε αρκετά καλό ρυθμό, αλλά έλειπε η τελική προσπάθεια και από τις δυο ομάδες.  Στο 56’ ο Γιαννακόπουλος παραλίγο να χαρίσει γκολ στην ΑΕΛ όμως το λάθος δεν στοίχισε στον Έλληνα πορτιέρο. Στο 62’ο Λουσέρο παραλίγο να εκμεταλλευτεί άλλο ένα λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 63΄ ο Ντάλσιο έκανε δυνατό σουτ με τον Κρίστινσον να διώχνει εντυπωσιακά. Η ομάδα του Μάκη Χάβου έκανε το 2-1 με δράστη τον  Μπαϊρόβιτς που μόλις είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο.

Ωστόσο η χαρά κράτησε για λίγο διότι ο Μόρας ισοφάρισε σε 2-2 στο 80’ με κεφαλιά νικώντας τους πάντες στον αέρα.

Στην συνέχεια και οι δυο ομάδες προσπάθησαν να βρουν ένα τρίτο γκολ χωρίς αποτέλεσμα με το 2-2 να παραμένει μέχρι τέλος.

Πλέον ο Παναιτωλικός έχει δυο βαθμούς και είναι στην προτελευταία θέση, ενώ η ΑΕΛ είναι στην 6η θέση με 9 βαθμούς.

Οι συνθέσεις των ομάδων :

Παναιτωλικός: Γιαννακόπουλος, Σανιά, Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Λουσέρο, Σίενστεντ, Ταχάρ, Ντίας, Ντάλσιο (74’ Ρομάν), Αριγίμπι (55’ Ντουάρτε), Μοράρ (77’ Μπαϊροβιτς)

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μπράλιτς, Μόρας, Μπέρτος, Στάνκοβιτς, Κάτσε, Σεσέροβιτς (68’ Φατιόν), Μιλοσάβλιεβιτς, Ουάρντα (90′ Ασούμπρε), Νούνιτς (46’ Ντάουντα)

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ