Βενγκερ: «Μια μέρα πιστεύω πως θα γίνει προπονητής της Άρσεναλ»

Για το μέλλον του Πάτρικ Βιεϊρά στην προπονητική και την πεποίθηση του πως μπορεί να αναλάβει την Άρσεναλ, αποκάλυψε ο Αρσέν Βενγκέρ σε πρόσφατες δηλώσεις του.

«Μια μέρα πιστεύω πως θα γίνει προπονητής της Άρσεναλ, γιατί είναι πολύ νέος για να πάει κατευθείαν στις εθνικές ομάδες. Νομίζω πως θα προπονεί συλλόγους. Έχει ‘χτίσει’ την καριέρα του πολύ έξυπνα και με υπομονή. Έφυγε πολύ νέος, πήγε στην Νέα Υόρκη και τώρα στην Νις. Πήρε τον χρόνο του για να ωριμάσει και να μάθει το επάγγελμα», δήλωσε ο 69χρονος.

Εν συνεχεία, ο πρώην προπονητής της Άρσεναλ ανέφερε: «Έχει ένα φυσικό χάρισμα, είναι ταυτόχρονα κομψός κι επιτακτικός. Έχει περάσει δύσκολα στη Νις, αλλά δεν έδειξε σημάδια αδυναμίας. Σε στιγμές κρίσης ‘βλέπεις’ τον προπονητή».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ