Βιεϊρίνια: ”Θα επιστρέψω πιο δυνατός για το repeat.”

Με συγκρατημένη αισιοδοξία για την κατάκτηση και του επόμενου πρωταθλήματος αλλά και την είσοδο του ΠΑΟΚ στους ομίλους του champions league εμφανίστηκε ο 33χρονος ”ψυχωμένος” αρχηγός του δικεφάλου του βορρά, Αντελίνο Βιεϊρίνια κατά την άφιξή του στην Θεσσαλονίκη, έπειτα από την επέμβαση που έκανε στο γόνατο. Δήλωσε πίστη στην δυναμική επιστροφή του και στην χημεία της ομάδας, όμως τόνισε παράλληλα πως θα είναι ακόμα πιο δύσκολο το πρωτάθλημα του χρόνου, αφού θεωρεί πως οι αντίπαλοι θα ενισχυθούν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πότε αναμένεται να επιστρέψει:

«Δεν ξέρω. Συνήθως αυτά τα χειρουργεία θέλουν έξι μήνες. Κάποιος εδώ είχε πει ότι έχω βάλει συνθετικό μόσχευμα και θα επιστρέψω σε τρεις μήνες. Ίσως να ήταν στην επέμβαση και να ξέρει παραπάνω από εμένα».

Για τον στόχο του Champions League και την επόμενη χρονιά: 

«Νομίζω ότι έχουμε καλή ομάδα, έχουμε έναν πολύ δυνατό γκρουπ. Μία οικογένεια. Είμαι λίγο εκτός τελευταία και με αυτό που έχουν γράψει για τον Βαρέλα, οπότε αν μπορέσουμε να τους κρατήσουμε όλους, είναι πολύ πιθανόν να μπούμε στους ομίλους του Champions League και φυσικά να κάνουμε μία καλή αρχή στη σεζόν. Ξέρουμε ότι σαν πρωταθλητές θα είναι πιο δύσκολο στο επόμενο πρωτάθλημα και θέλουμε να μπούμε δυνατά, ώστε να πετυχαίνουμε τους στόχους μας που είναι να κερδίσουμε και πάλι το πρωτάθλημα».

Για την υπόσχεση ότι θα επιστρέψει για να σηκώσει και τα δύο τρόπαια:

«Η υπόσχεση ήταν ότι θα έρθω πιο δυνατός σίγουρα. Αυτό μπορώ να το υποσχεθώ. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να επαναλάβουμε αυτό που έγινε φέτος, το ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο. Οι άλλες ομάδες θα κάνουν μεταγραφές, δεν τους αρέσει πάρα πολύ να έρθει εδώ, οπότε θα είναι πιο δύσκολο. Θα τα δώσουμε όλα, όπως φέτος, για να το πετυχαίνουμε πάντα».

Για τα αμέτρητα μηνύματα αγάπης του κόσμου:

«Εγώ ήξερα ότι ο κόσμος με αγαπάει, αλλά αυτό που ζούμε τις τελευταίες δύο εβδομάδες ήταν κάτι το διαφορετικό. Το ήξερα ότι με αγαπάει, αλλά αυτό ξεπέρασε αυτό που μπορούσα εγώ να σκεφτώ. Στην ομάδα δεν άλλαξε κάτι, κερδίσαμε και το Κύπελλο. Δυστυχώς για εμένα έγινε αυτό που έγινε και τις πρώτες δύο εβδομάδες ήταν δύσκολο. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά για να γίνω γρήγορα καλά».

Για το πρόγραμμα στην Ελλάδα:

«Με θεραπεία σήμερα κιόλας. Ξεκινάει χωρίς διακοπές, μόνο δουλειά».

Για το αν θα ακολουθήσει την ομάδα στην προετοιμασία, δεδομένου πως ο Λουτσέσκου τον θέλει δίπλα του: 

«Όπως συζητήσαμε πράγματα για την επέμβαση και την αποκατάσταση, θα συζητήσουμε τι θα είναι πιο καλό για εμένα για την αποκατάσταση. Φυσικά και θέλω να είμαι πάντα δίπλα στην ομάδα. Δυστυχώς δεν μπορούσα να είμαι στον τελικό του Κυπέλλου γιατί η επέμβαση ήταν πολύ δύσκολη και ήταν ρίσκο να ταξιδέψω τέσσερις μέρες μετά. Αν έχουμε όλα όσα χρειάζεται για την αποθεραπεία μου και εκεί, φυσικά και θέλω να είμαι δίπλα στην ομάδα».

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ