Βλάνταν Μιλόγεβιτς: “Ας πούμε ότι είναι σωστή η βαθμολογία – Αναλαμβάνω την ευθύνη”

Περήφανος για την πορεία του Ερυθρού Αστέρα δήλωσε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο προπονητής της σερβικής ομάδας τόνισε ότι τα δύο πέναλτι ήταν αυτά που έκριναν το ματς, ενώ είπε πως αν χρειαστεί θα αποχωρήσει από τον πάγκο του Αστέρα.

Αναλυτικά μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για:

-την ήττα που έφερε τον αποκλεισμό: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, του εύχομαι καλή τύχη στη συνέχεια. Το δικό μας ταξίδι τελείωσε εδώ. Μπορώ να πω ότι είμαι υπερήφανος και ευχαριστημένος από την ομάδα. Είμαι υπερήφανος για την προσπάθεια που κάναμε από την αρχή. Είμαι ευχαριστημένος και υπερήφανος συνολικά. Εμείς έχουμε κάνει αυτά που υποσχεθήκαμε, κάναμε καλό παιχνίδι και εξουδετερώσαμε τον Ολυμπιακό στα δυνατά του σημεία, ήμασταν και τυχεροί σε αυτό το κομμάτι. Τα δύο πέναλτι έκριναν το παιχνίδι. Εμείς δεν αξιοποιήσαμε το δικό μας, ο Ολυμπιακός το αξιοποίησε».

-το αν προκρίθηκαν οι καλύτερες ομάδες: «Ξέραμε τα φαβορί από την αρχή. Από εκεί και πέρα θα παλεύαμε με Ολυμπιακό για 3η θέση. Το Champions League είναι διαφορετικό από το Europa League. Νομίζω ότι εμείς ανήκουμε στις ομάδες που έχουν πολύ χαμηλό μπάτζετ, χαμηλότερο και από του Ολυμπιακού. Προσπαθήσαμε να κοιτάξουμε στα μάτια τις άλλες ομάδες. Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε, εμείς παλέψαμε. Ας πούμε ότι είναι σωστή η βαθμολογία. Το μόνο παράπονο που έχω είναι ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε βαθμούς με τις άλλες ομάδες. Το παλέψαμε, αλλά δεν το κάναμε».

-την εξαιρετική ατμόσφαιρα στις κερκίδες: «Συμφωνώ απολύτως. Δεν είναι εύκολο να παίζεις εδώ, διότι έχω περάσει ως παίκτης και ως προπονητής στο Καραισκάκη. Δεν είναι εύκολο για έναν αντίπαλο να παίζει εδώ. Είμαι τυχερός που έζησα αυτήν την ατμόσφαιρα και εδώ και στο Βελιγράδι. Δεν έχω ξαναζήσει τέτοια ατμόσφαιρα. Είμαστε ορθόδοξοι, ένας λαός. Το μόνο που μας χωρίζει είναι η γλώσσα και τίποτε άλλο. Ωστόσο, αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο. Το χαίρομαι πάρα πολύ. Ό,τι προβλήματα κι αν είχε η Σερβία, οι πρώτοι που έδιναν βοήθεια ήταν οι Έλληνες. Είμαι Σερβοέλληνας, όπως και τα παιδιά μου και είμαι πολύ χαρούμενος. Έχω ιδιαίτερη αγάπη για την Ελλάδα».

-το αν αισθάνεται υπεύθυνος για τους ξένους παίκτες που πήραν το καλοκαίρι και οι οποίοι δεν έπιασαν: «Αναλαμβάνω όλες τις ευθύνες πάντα. Εμείς θα κάνουμε ανάλυση όταν τελειώσει η σεζόν, θα δούμε τις ευθύνες. Είμαι έτοιμος για τις συζητήσεις με τη διοίκηση και για να αναλάβω την ευθύνη, είμαι έτοιμος αν χρειαστεί και να φύγω από την ομάδα».

-τις φιλοδοξίες που έχει για το μέλλον: «Ήρθα σε όχι τόσο καλή κατάσταση στον Ερυθρό Αστέρα. Είμαι ευτυχισμένος, για την ομάδα μου που είναι σαν μικρό παιδί μου. Τουλάχιστον ήθελα να οδηγήσω τον Ερυθρό Αστέρα. Όταν έρχεσαι σε ομάδα που δεν έχει παίξει για 25 χρόνια στη διοργάνωση και δεν έχει καταφέρει πολλά στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Υπάρχει απογοήτευση, το καταλαβαίνω. Όνειρό μου είναι σίγουρα να πάω σε μεγαλύτερη ομάδα. Κι ο Αστέρας είναι μεγάλη ομάδα, σημαίνει πολλά για τη Σερβία. Έδωσα αυτά που είχα να δώσω και σίγουρα υπάρχει καλύτερος προπονητής. που θα μπορέσει να δώσει περισσότερα από εμένα στον Αστέρα. Ίσως ήρθε η ώρα για άλλο προπονητή».

-το γεγονός ότι δεν εκτέλεσε το πέναλτι ο Μάριν «Ξέρετε ότι είμαι πειθαρχημένος προπονητής και είχαμε αποφασίσει από πριν το ποιος θα το εκτελούσε. Ο Μάριν δεν ήταν έτοιμος για το σουτ. Είχαμε αποφασίσει από πριν να το κάνει ο Τομανέ».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ