Βλάχος: « Γεμάτος καλές ομάδες ο όμιλος μας»

Η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών κληρώθηκε στον Α’ όμιλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γκουαντζού στη Νότια Κορέα (12-28 Ιουλίου), όπου θα κοντραριστεί στην πρεμιέρα με τη διοργανώτρια ομάδα της Ασίας (14/7), την 2η αγωνιστική το Μαυροβούνιο (16/7) και την 3η αγωνιστική τη Σερβία (18/7).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει παραδοσιακές Ευρωπαϊκές δυνάμεις στο χώρο της υδατοσφαίρισης και στόχος της είναι να τερματίσει την φάση των ομίλων στην καλύτερη δυνατή θέση.

Στο πλαίσιο της κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε στο Ζάγκρεμπ την Κυριακή (7/4), ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος, ανέφερε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας: «Μετά την κλήρωση που έγινε στο Ζάγκρεμπ, ο όμιλος μας, καθώς και ο Β’ όμιλος, όπου θα διασταυρωθούν για την πρόκριση στην οκταδα, είναι γεμάτοι με καλές ομάδες, οι οποίες θα διεκδικήσουν την πρωτιά των ομίλων ή την πρόκριση μέσω των χιαστί προημιτελικων παιχνιδιών. Στον δικό μας όμιλο είναι η Σερβία και το Μαυροβούνιο που θα διεκδικήσουν, μαζί με τη δική μας ομάδα, την πρώτη θέση κι όπως διαπιστώνουμε δεν υπάρχουν προγνωστικά. Εξίσου αμφίρροπος είναι και ο Β’ όμιλος με την Κροατία, τις ΗΠΑ και την Αυστραλία. Δεν είναι εύκολος ο δρόμος που πρέπει να διανύσουμε, για να είμαστε στις 8 κορυφαίες ομάδες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, όμως θα κυνηγήσουμε τη διάκριση».

πηγή :pisina.net

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ