Βοσνία: Τέλος της σεζόν, πρωταθλήτρια η Ιγκοκέα

Η βοσνιακή λίγκα αποφάσισε να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα ως έχει, λόγω της πανδημίας του νέου ιού. Πρωταθλήτρια θα στεφθεί η πρωτοπόρος Ιγκοκέα.

Η διοργανώτρια αρχή του βοσνιακού πρωταθλήματος μπάσκετ, επισημοποίησε την απόφασή της να διακόψει οριστικά το πρωτάθλημα η κατάταξη να μείνει ως έχει.

Η Ιγκοκέα είναι η νέα πρωταθλήτρια, η οποία μάλιστα, επιστρέφει στη κορυφή, έστω και με αυτόν τον τρόπο, μετά από 2 σεζόν, φτάνοντας τα 7 πρωταθλήματα. Οι νέοι πρωταθλητές ήταν πρώτοι με ρεκόρ 16-2, ενώ η Σιρόκι ήταν δεύτερη με 16-3 και η Σπαρς τρίτη με 14-5.

Η Βογκόσκα, που ήταν ουραγός με ρεκόρ 0-20 θα είναι η ομάδα που θα υποβιβαστεί, ενώ στη κατηγορία των γυναικών τον τίτλο πήρε η RMU Banovići.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Prvak Bosne i Hercegovine za žene u takmičarskoj sezoni 2019/2020 je ŽKK RMU Banovići. Prvak Bosne i Hercegovine za muškarce u takmičarskoj sezoni 2019/2020 je KK Igokea.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ?? Košarkaški savez BiH ?? (@ksbosneihercegovine) στις

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ