Βούκοβιτς: “Eίμαστε έτοιμοι για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι”

Ο προπονητής της Λέγκια, Αλεξάνταρ Βούκοβιτς δήλωσε στη συνέντευξη τύπου ότι περιμένει διαφορετικό παιχνίδι από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και πως είναι έτοιμος για έναν πολύ δύσκολο αγώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Λέγκια:

Για το τι περιμένει από τον Ατρόμητο και πως θα αντιμετωπίσει η Λέγκια το παιχνίδι: «Το 0-0 δεν είναι αποτέλεσμα που θέλαμε στο πρώτο παιχνίδι. Περιμένουμε άλλο παιχνίδι εδώ ξέρουμε πως ο Ατρόμητος μπορεί να παίξει καλύτερα. Είναι μια ομάδα που παίζει πολύ καλά στην άμυνα. Πάλεψε κάθε μπάλα και παίζει πολύ καλά στην αντεπίθεση. Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμάς να το ξέρουμε. Προσπαθήσαμε στο πρώτο παιχνίδι να σταματήσουμε την αντεπίθεση και να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι. Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε καλύτερα κι αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε».

Για το αν τους επηρεάσει η  ζέστη της Αθήνας: «Είμαστε χαρούμενοι γιατί στην Πολωνία κάνει επίσης ζέστη! Όχι σαν την Ελλάδα, αλλά έχει ζέστη. Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά αυτή τη στιγμή. Απ’ όσο ξέρω από το ελληνικό πρωτάθλημα να είσαι τέταρτος είναι αρκετά δύσκολο. Για τον Ατρόμητο να έρθει τέταρτος σημαίνει πως πήρε το μικρό πρωτάθλημα μιας και πρώτος δεν μπορείς να βγεις, δεύτερος ούτε, τρίτος δύσκολα! Αυτό λέει πολλά για τον Ατρόμητο. Εμείς είμαστε έτοιμοι για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η ομάδα πήρε την τέταρτη θέση στο ελληνικό πρωτάθλημα και αυτό σημαίνει πως είναι πολύ δυνατή».

Για το αν υπάρχει πίεση: «Εμείς παίζουμε σε κάθε παιχνίδι με πίεση. Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι ίδιο, γιατί όλοι στην ομάδα και γύρω από αυτή, περιμένουν μόνο νίκη. Εμείς έχουμε μάθει να ζούμε με την πίεση. Δεν αλλάζει τίποτα αυτό, είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Αυτός είναι ο δικός μας στόχος, να παίξουμε καλύτερα από το πρώτο παιχνίδι στην Πολωνία».

Από πλευράς ποδοσφαιριστών, μίλησε ο αριστερός μπακ της ομάδας, Ρότσα, που έχει αγωνιστεί στον Παναιτωλικό:

«Αν πρέπει να κάνουμε μια σύγκριση στις μεγάλες ομάδες είναι πάνω κάτω η ίδια. Οι οπαδοί τους υποστηρίζουν, αν είναι να συγκρίνουμε στις μικρομεσαίες ομάδες, στην Πολωνία τους αρέσουν λίγο παραπάνω να πηγαίνουν στο γήπεδο», είπε αρχικά και σημείωσε: «Παίζουμε με πίεση σε όλα τα παιχνίδια γιατί πρέπει να πάρουμε τίτλους, οπότε δεν αλλάζει κάτι για εμάς».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ