Βροχή τα γκολ στο Κάλιαρι-Ρομα και “7αρα” της Αταλάντα!

Η Ρόμα έφυγε με το “διπλό” από την έδρα της Κάλιαρι, νικώντας με 4-3, για την 26η αγωνιστική της Serie A. Καταιγισμός από γκολ στο ματς της Λέτσε με την Αταλάντα, με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν με 7-2. Τρία γκολ από τον Ζαπάτα, ασίστ και γκολ από τον Ίλισιτς σε μια τεράστια σε σκορ νίκη.

Στην 5η θέση με 46 βαθμούς η Ρόμα, στην 11η θέση με 32 βαθμούς η Κάλιαρι. Η Αταλάντα βρίσκεται μόνη, στην 4η θέση με 48 βαθμούς, ενώ η Λέτσε είναι 14η με 25 βαθμούς, στην μάχη της για την παραμονή.

Η Ρόμα ήταν καλύτερη από την Κάλιαρι στο πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν πρώτη το σκορ. Ο Ζοάο Πέδρο στο 28′ έκανε το 1-0. Η απάντηση των Τζιαλορόσι όμως, ήρθε αμέσως.

Στο επόμενο λεπτό, ο Νίκολα Κάλινιτς κατάφερε να σκοράρει κάνοντας το 1-1. Η Ρόμα μπήκε σε θέση οδηγού, με τον Κάλινιτς και πάλι να σκοράρει. Στο 41′ ο Κροάτης μετά από ασίστ του Μικιταριάν, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για το 2-1.

Στο 64′ ο σκόρερ έγινε δημιουργός. Ο Κάλινιτς σέρβιρε για τον Κλάιφερτ και εκείνος μέσα από την περιοχή έκανε το 3-1, για την Ρόμα.

Η Κάλιαρι μείωσε σε 3-2 στο 75′. Ο Περέιρο έκανε την κίνηση μέσα στην περιοχή, ο Ναϊνγκολάν έβγαλε την ασίστ με τον Ουρουγουανό να σκοράρει. Η Ρόμα ωστόσο, δεν πτοήθηκε και κατάφερε να σκοράρει άμεσα με τον Κολάροφ, στο 81′ κάνοντας το 4-2.

Η Κάλιαρι μπήκε και πάλι όμως στο ματς στο 89′. Ο Ζοάο Πέδρο, έχασε πέναλτι, ωστόσο με δεύτερη προσπάθεια σκόραρε και έκανε το 4-3.

Την σκόρπισε στους 7 ανέμους

Βροχή από γκολ και στην πόλη της Λέτσε, στην αναμέτρηση της ομώνυμης ομάδας της πόλης, κόντρα στην Αταλάντα.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 17′, με κεφαλιά αυτογκόλ του Ντονάτι. Η Αταλάντα ύστερα από 5′ έκανε και το 2-0 με ένα χαμηλό σουτ του Ζαπάτα, μετά από ασίστ του Ίλισιτς.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασας και μέσα σε 11′ έφτασαν στην ισοφάριση. Αρχικά ο Σαπονάρα στο 29′ μείωσε σε 2-1. Στην συνέχεια και στο 40ο λεπτό ο Ντονάτι έκανε το 2-2, “σβήνοντας” το αυτογκόλ που είχε πετύχει. Οι δύο ομάδες με αυτό το σκορ πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο, η Αταλάντα πάτησε γκάζι και “καθάρισε” την Λέτσε. Στο 47′ ο Ίλισιτς από δημιουργός έγινε σκόρερ και έβαλε μπροστά την Αταλάντα (3-2). Λίγο αργότερα, στο 54′ ήταν η σειρά του Ζαπάτα να κάνει το 4-2, πετυχαίνοντας το 2ο του τέρμα έως εκείνη την ώρα στο ματς. Ο Κολομβιανός στράικερ ήταν αυτός που έκανε το 5-2 για την ομάδα του Γκασπερίνι, στο 62ο λεπτό, μετά από ασίστ του εξαιρετικού Ίλισιτς. Έτσι ο Ζαπάτα έκανε χατ-τρικ, ενώ έφτασε τα 11 τέρματα στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα από το Μπέργκαμο πέτυχε ακόμα δύο τέρματα λίγο πριν το τέλος. Στο 87′ ο Μουριέλ έκανε το 6-2, ενώ το τελικό 7-2 για την Αταλάντα έκανε ο Μαλινόφσκι στο 90+2′.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ