«Βυθίστηκε» σε ένα ημίχρονο η Κέρκυρα

Σπουδαιά νίκη του Λεβαδειακού απέναντι στην Κέρκυρα με 2-0, για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκ, στο γήπεδο της Λιβαδειάς και η ομάδα της Βοιωτίας έφτασε τους 24 βαθμούς και την 8η θέση, ενώ η Κέρκυρα έμεινε στους 14β. και στην 15η θέση.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να έχουν απο τέσσερις τελικές με την σημαντικότερη να είναι ένα σουτ του Μητρόπουλου, από πλεονεκτική θεση στο 18′ με τον Σπίνουλα να διώχνει σωτήρια στην γραμμή.

Στο δεύτερο μέρος, ο Λεβαδειακός μπήκε δυνατά και σκόραρε δυο τέρματα με την Μαρκόφσκι στο 49′ και τον Γιακουμάκη στο 66′.

Για την ακρίβεια στο 49′ ο Τσαμπούρης έβγαλε την σέντρα, ο Μαρκόφσκι έκανε την κεφαλιά προ του Σιόντη και έκανε το 1-0.

Στο 66′ έγινε το 2-0 με τον Γιακουμάκη. Ο Εμπασί έκανε το βολέ, ο Αντέντζο και ο Γρομητσάρης δεν υπολόγισαν καλά την πορεία της μπάλας και ο Γιακουμάκης που βγηκε στην πλάτη της άμυνας πλάσαρε ιδανικά τον Γιαννακόπουλο.

Λεβαδειακός: Εμπασί, Τσαμπούρης, Αντελέχου, Λεονάρντο, Ντιόγκο, Μητρόπουλος, Νιάσε, Γιακουμάκης, Μαρινάλντο (Μπελγκαλτζουανί 60′), Γιουσούφ (Ομπιόρα 91′), Μαρκόφσκι

ΑΟ Κέρκυρα: Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας, Ιωάννου, Αναστασίου(Αντέχο 58′), Γεωργίου, Σιόντης(Αρτυματάς 80′), Γρομητσάρης, Επστάιν(Παμλίδης 70′), Ρόλε, Μπαλάφας, Τουράμνακόπουλο γαι ρο τελικό 2-0.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ