Βόλεϊ Γυναικών: Προπονητής στον Ολυμπιακό ο Σαραντίτης, ανανέωσαν Χριστοδούλου, Γιώτα, Χίπε, Κονόμη

Την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού ανέλαβε ο Σπύρος Σαραντίτης, όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης. Ο μέχρι πρότινος βοηθός του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, θα έχει ως βοηθό τον Γιώργο Σομπόνη.

Παράλληλα, οι “ερυθρόλευκοι” ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας του με την αρχηγό Στέλλα Χριστοδούλου για δύο ακόμη χρόνια, με την διεθνή πασαδόρο να μένει για 10η χρονιά στον Ολυμπιακό, την Σάσκια Χίπε για δύο χρόνια, με τη Γερμανίδα διαγώνια να μένει για 5η χρονιά στο Λιμάνι, την Αρέτα Κονόμη για έναν χρόνο, ο οποίος θα είναι ο 9ος της διεθνούς λίμπερο, την Κατερίνα Γιώτα για δύο χρόνια, με την ερχόμενη περίοδο να είναι η 8η για την διεθνή κεντρική.

Οι ανακοινώσεις:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π, ανακοινώνει ότι ο Σπύρος Σαραντίτης αναλαμβάνει τη θέση του πρώτου προπονητή της ομάδας βόλεϊ Γυναικών και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Παράλληλα στο τεχνικό επιτελείο με καθήκοντα β’ προπονητή, εντάσσεται ο Γιώργος Σομπόνης.

Στις δηλώσεις του στο olympiacossfp.gr ο Σπύρος Σαραντίτης ανέφερε τα εξής:

«Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρο τον κ. Κουντούρη για την τιμή που μου κάνουν. Γιατί είναι μεγάλη τιμή να είσαι πρώτος προπονητής σε αυτή την ομάδα. Χωρίς πολλά λόγια, θα συνεχίσουμε την καλή δουλειά που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια και μέσα από αυτή τη δουλειά η ομάδα έχει πετύχει τόσο σπουδαία πράγματα. Γενικά είναι μια περίεργη περίοδος με όλα αυτά που συμβαίνουν. Το σημαντικό είναι να είμαστε υγιείς όλοι σε όλες τις ομάδες. Είναι θετικό ότι θα είναι όλες οι μεγάλες ομάδες στην κατηγορία μαζί με τους συλλόγους που έχουν δείξει έργο τα τελευταία χρόνια και πιστεύω ότι θα έχουμε ένα πολύ ωραίο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

? Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π, ανακοινώνει ότι ο Σπύρος Σαραντίτης αναλαμβάνει τη θέση του πρώτου προπονητή της ομάδας βόλεϊ Γυναικών και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Παράλληλα στο τεχνικό επιτελείο με καθήκοντα β’ προπονητή, εντάσσεται ο Γιώργος Σομπόνης. ? https://bit.ly/3fcugmg #osfp #olympiacos #olympiacossfp #members #volleyball #volleyballwomen #wvolleyleague #volleyleaguewomen

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Στέλλα Χριστοδούλου. Η αρχηγός του Ολυμπιακού υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών και θα παραμείνει για 10η χρονιά στο σύλλογό μας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Στέλλα Χριστοδούλου δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Μετά από μια χρονιά που τελείωσε ξαφνικά για όλους, είμαι χαρούμενη που θα βρίσκομαι στην οικογένεια του Ολυμπιακού για δέκατη συνεχόμενη χρονιά, για να διεκδικήσουμε με την ίδια δίψα και θέληση τους στόχους μας, που όπως κάθε χρόνο παραμένουν υψηλοί . Σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για όλο το κόσμο, ο Ολυμπιακός δείχνει συνέπεια και οργάνωση και κάνει το καλύτερο δυνατόν βάσει των συνθηκών. Αν και δε γνωρίζουμε ακόμα τις συνθήκες με τις οποίες θα ξεκινήσει η σεζόν, και αν ο κόσμος θα μπορεί να βρίσκεται στο πλευρό μας μέσα στο γήπεδο, είμαι σίγουρη πως ξέρει ότι τον χρειαζόμαστε και θα είναι εκεί με κάθε τρόπο για να μας βοηθήσει και να ωθήσει τον Ολυμπιακό για μια ακόμη χρονιά να πρωταγωνιστεί. Όλοι μαζί, διοίκηση, κόσμος και αθλητές, όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια, θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Κατερίνα Γιώτα. Η διεθνής κεντρική υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών και θα παραμείνει για 8η χρονιά στο σύλλογό μας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Κατερίνα Γιώτα, δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ανανεώνω για τρίτη φορά τη συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό. Ο σύλλογος αυτός είναι πλέον η οικογένειά μου και η απόφαση να παραμείνω εδώ και να στηρίξω την προσπάθεια διατήρησης των κεκτημένων ήταν εύκολη. Γνωρίζουμε ότι η επόμενη χρονιά θα είναι δύσκολη για όλο τον αθλητισμό λόγω των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί από την πανδημία του κορονοϊού, όμως ο Ολυμπιακός παραμένει το πιο ασφαλές και ιδανικό περιβάλλον για έναν αθλητή. Θεωρούμε δεδομένη και φέτος τη στήριξη των φιλάθλων μας, ανεξάρτητα από το αν θα επιτρέπεται η παρουσία του κόσμου στα γήπεδα, μέσω της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Φιλάθλου».

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Σάσκια Χίπε Η Γερμανίδα διαγώνια υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών και θα παραμείνει για 5η χρονιά στο σύλλογό μας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Σάσκια Χίπε, δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη που επέκτεινα ξανά το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό. Αυτή η χρονιά δεν ήταν τόσο… ικανοποιητική με τον τρόπο που ολοκληρώθηκε και δεν θα ένιωθα σωστά να τελειώσει αυτή  η όμορφη συνεργασία με αυτό τον τρόπο. Ο Ολυμπιακός έγινε για εμένα τα προηγούμενα χρόνια κάτι πολύ περισσότερο από ένα σύλλογο. Έγινε το σπίτι μου. Για αυτό είμαι πολύ χαρούμενη που θα μείνω σπίτι! Όπως προανέφερα η σεζόν δεν έληξε ιδανικά για αυτό ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα χρονιά».


Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αρέτα Κονόμη. Η διεθνής λίμπερο υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας και θα παραμείνει για 9η χρονιά στο σύλλογό μας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Αρέτα Κονόμη, δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα παραμείνω στην οικογένεια του Ολυμπιακού για 9η συνεχόμενη χρόνια! Η κάθε σεζόν είναι διαφορετική από την προηγούμενη αλλά οι στόχοι παραμένουν ίδιοι και ελπίζω πως και πάλι θα είμαστε ένα δυνατό σύνολο ώστε να τους πετύχουμε! Ίσως λόγω της κατάστασης να χρειαστεί να παίξουμε χωρίς κόσμο στο γήπεδα αλλά ξέρω ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού θα στηρίξει την ομάδα όπως κάθε φορά».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ