Βύθισε κι άλλο την Κολωνία η δυναμική Χόφενχαϊμ

Η αυλαία της ενδέκατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Μπουντεσλίγκα άνοιξε στην Κολωνία με την ομώνυμη ομάδα να χάνει από την Χόφενχαϊμ με 1-2, που συνεχίζει τις «υψηλές πτήσεις» στον βαθμολογικό πίνακα.

Το παιχνίδι μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα καλό ημίχρονο. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ίσως να ήταν το 1-1 όμως στο ποδόσφαιρο καμιά φόρα δεν είναι και όλα δίκαια.

Η ομάδα της Κολωνίας πήρε κεφάλι στο σκορ και πήγε και στα αποδυτήρια με το υπέρ της 1-0 χάρη σε τέρμα του Κόρντομπα στο 34ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η ισοφάριση από τους φιλοξενούμενους ήρθε άμεσα στο 48ο λεπτό με τον Ανταμιάν ενώ την ολική ανατροπή του σκορ πέτυχε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Γιούργκεν Λοκάντια στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων(90’+8).

Η Κολωνία με το αποτέλεσμα αυτό παρέμεινε στον πάτο της Μπουντεσλίγκα, όντας στην προτελευταία θέση με μόλις 7 βαθμούς στο σύνολο ενώ η Χόφενχαϊμ σκαρφάλωσε προσωρινά στην δεύτερη θέση με 20 βαθμούς στο σύνολο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ