“Βύθισε” τη Γουότφορντ η Σαουθάμπτον

Η Σαουθάμπτον υποδέχτηκε την Γουότφορντ στο ντέρμπι των τελευταίων και επικράτησε με 2-1, για την 14η αγωνιστική της πρέμιερ λιγκ.

Οι «Άγιοι» κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να να ξεφύγουν στο +4 από τη Γουότφορντ και στο επερχόμενο παιχνίδι με τη Νόριτς, έχουν την ευκαιρία για δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Αντίθετα η Γουότφορντ έμεινε τελευταία στην βαθμολογία και ο Κίκε Φλόρες δύσκολα θα παραμείνει ως τα Χριστούγεννα.

O αγώνας:

Η πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι άνηκε στην Σαουθάμπτον, όταν ο Νέιθαν Ρέντμοντ προσπάθησε στο 9΄ να στείλει με σουτ την μπάλα προς την εστία, αλλά δεν μπόρεσε να βάλει αρκετή δύναμη, ώστε να προβληματίσει τον Φόστερ .

Το παιχνίδι είχε ρυθμό, αλλά δεν είχε φάσεις. Στο 24΄ήρθε το γκολ για την Γουότφορντ. Ο Σαρ πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και με ένα χαμηλό σουτ κατάφερε να νικήσει τον ΜακΚάρθι για το 0-1.

Η Σαουθάμπτον προσπάθησε να ανεβάσει τον ρυθμό του παιχνιδιού στην προσπάθεια της να ισοφαρίσει, αλλά χωρίς να βρει κάποια ευκαιρία. Στο30’ ο Σαρ βρέθηκε πολύ κοντά στο 0-2. Η Γουότφορντ εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα έφτασε σε αυτόν, επιχείρησε το σουτ από το όριο της περιοχής, αλλά ο ΜακΚάρθι  έδιωξε σε κόρνερ.

Ως το τέλος του ημιχρόνου δε σημειώθηκε κάποια αξιόλογη φάση. Στο 54΄ο μόνιμος κίνδυνος για την άμυνα της Σαουθάμπτον, Σαρ επιχείρησε ένα σουτ από την άκρη της περιοχής, με την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 68΄ο Λονγκ πήρε μια πάσα μέσα στην περιοχή, σούταρε δυνατά, αλλά ο Φόστερ  πραγματοποίησε εκπληκτική επέμβαση!

Στο 78ο λεπτό ο Μούσα Τζενεπό πέρασε τον Χολέμπας και την κατάλληλη στιγμή έδωσε έτοιμο γκολ στον Ινγκς, ο οποίος νίκησε τον Φόστερ και ισοφάρισε για τους «Αγίους».

Στο 83΄ήρθε η ανατροπή για τη Σαουθάμπτον, όταν ο Γουόρντ-Πρόουζ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, έστειλε με φάλτσο τη μπάλα στην αριστερή γωνία για το τελικό 2-1.

Σαουθάμπτον: ΜακΚάρθι, Σοάρες (76΄Βάλερι), Στέφενς, Μπέντναρεκ, Μπέρτραντ, Τζενεπό,Γουόρντ-Πρόουζ, Χόιμπιεργκ, Ρέντμοντ (57΄Μπουφάλ), Ντ.Ινγκς, Ομπαφέμι (57΄Λονγκ)

Γουότφορντ: Φόστερ, Φεμενία (82΄Φουλκιέ), Μαριάπα, Κάθκαρτ, Μασίνα, Χολέμπας, Ντουκουρέ, Καπού, Χιουζ (74΄Τσαλόμπα), Σαρ, Ντεολουφέου (63΄Γκρέυ)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ