Β ΕΣΚΑ Γυναικών: Πρωτάθλημα και άνοδος για το Παγκράτι

Ήταν δίκαιο και τα κορίτσια του Παγκρατίου το έκαναν πράξη!

Οι “Ροσσονέρι” νίκησαν για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β ΕΣΚΑ γυναικών στην παράταση με 56-48 τον Προμηθέα Χαλανδρίου κατακτώντας και μαθηματικά τρεις αγωνιστικές πριν το πέσιμο της καρό σημαίας, την πρώτη θέση και το πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα πανηγυρίζουν και την άνοδο μετά από 3 χρόνια και πάλι στην Α ΕΣΚΑ.

Αυτή ήταν η 18η νίκη για το Παγκράτι το οποίο απέδειξε με τη συνολική του φετινή εικόνα οτι δίκαια πήρε την άνοδο καθώς ήταν η πιο σταθερή και η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Η Ντορίτα Δέδε κατάφερε και συγκρότησε ένα σύνολο που έβγαλε ενέργεια στο παρκέ και με μεγάλο όπλο την άμυνα έφτασε με επιτυχία μέχρι και το τέλος της διαδρομής.

Πλέον με την άνοδο και το πρωτάθλημα εξασφαλισμένα το Παγκράτι θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει με νίκες την πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα και εν συνεχεία να αρχίσει ο σχεδιασμός εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και τη συμμετοχή της ομάδας στην πολύ δύσκολη και απαιτητική Α ΕΣΚΑ.

Την επόμενη αγωνιστική το Παγκράτι υποδέχεται στο ΜΕΤΣ το Πικέρμι σε μία αναμέτρηση που αναμένεται να έχει το χαρακτήρα γιορτής με το σύλλογο να καλεί τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο για να πει το δικό του ευχαριστώ στην ομάδα που με το πρωτάθλημα έκανε το καλύτερο δώρο για τα 90 χρόνια ιστορίας του μεγάλου και ιστορικού σωματείου της Αθήνας.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ