Γαλατσόπουλος: «Υπάρχουν κανονισμοί που προβλέπουν τι πρέπει να γίνει με Ολυμπιακό»

Μετά από σχεδόν πεντέμισι ώρες συνεδρίασης, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος αποχώρησε από το ΔΣ και εμφανίστηκε ικανοποιημένος για τα όσα συμφώνησαν οι ομάδες. Παράλληλα εξήγησε το σκεπτικό της επικύρωσης της βαθμολογίας, ενώ άφησε να εννοηθεί πως αν ο Ολυμπιακός δεν κατέβει στα playoffs θα υποβιβαστεί.

«Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για την απουσία του Ολυμπιακού. Είχαμε ένα διοικητικό συμβούλιο συζητήσαμε όλες τις αποφάσεις. Πήραμε σημαντικές αποφάσεις και σε σχέση με την κεντρική διαχείριση, τη βία και την διαιτησία. Σύμφωνα με τη νομική υπηρεσία, για να συζητάμε για αναδιάρθρωση πρέπει πρώτα να επικυρωθεί η βαθμολογία. Έτσι μπορούσαμε να προχωρήσουμε στην επικύρωση. Όταν συζητάμε για αναδιάρθρωση, είναι αυτονόητο πως πρέπει να τελειώσει το τρέχον πρωτάθλημα. Το προηγούμενο ΔΣ δεν μπορούσε να επικυρώσει τη βαθμολογία γιατί ο Παναθηναϊκός δεν είχε κατέβει στο ματς με την Κύμη, την Παρασκευή βγήκε η ποινή του, η προθεσμία για να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ έληξε χθες βράδυ, οπότε σήμερα μπορούσαμε να επικυρώσουμε. Αύριο είναι η δικάσιμος στην προσφυγή του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ. Νομίζω πως ο Ολυμπιακός έχει προσφύγει για τη σύνθεση της επιτροπής διαιτησίας. Αυτό δεν επηρεάζει τη συνέχιση του πρωταθλήματος», τόνισε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ.

Όσο για το τι θα γίνει αν ο Ολυμπιακός δεν κατέβει στα playoffs είπε: «Υπάρχουν οι κανονισμοί που προβλέπουν τι πρέπει να γίνει», ενώ ερωτηθείς αν εννοεί πως θα υποβιβαστεί, απάντησε: «Είπα, υπάρχουν κανονισμοί».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ