Γεμάτο το απουσιολόγιο του Δέλλα, με Άλμπεργκ οι Νεοσμυρνιώτες

Σήμερα στις 17.15 ο Πανιώνιος υποδέχεται στην Νέα Σμύρνη τον Παναιτωλικό. Αμφότερες οι ομάδες  ψάχνουν να το τρίποντο μετά τα ισόπαλα αποτελέσματα με Ατρόμητο και Αστέρα. Στον βαθμολογικό πινάκα τα «καναρινιά» είναι στο 7η θέση με 12 βαθμούς, ενώ οι «πάνθηρες» είναι στην 10η θέση με 8 βαθμούς.

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν υπολογίζει τους τραυματίες  Έρικσον, Μιχάι, Πάουλο, Μοράρ και Καμαρά.

Αναλυτικά η αποστολή: Κυριακίδης, Γιαννακόπουλος, Μάζουρεκ, Ντίας, Βακράκος, Βασιλούδης, Χαντάκιας, Μαλής, Κόκκορης, Μαρινάκης, Τσιγγάρας, Άργκους, Λιάβας, Ρότσα, Τσοκάνης, Λουσέρο, Ουίλιαν, Αγρόδημος, Μανά, Μπελεβώνης.

Ο Πανιώνιος θα έχει στην αποστολή  τον Άλμπεργκ ο οποίος ήταν εξαιρετικός στο ματς του Κυπέλλου αλλά και τους Σιντί Αλί και Καμαρά. Αντίθετα εκτός είναι ο τραυματίας Μανθάτης.

Αναλυτικά η αποστολή: Μαλέρμπ, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Κούρντι, Κόσιτς, Κόρμπος, Οικονομίδης, Άλμπεργκ, Τσιλούλης, Κείτά, Σιντί Αλί, Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Κότνικ, Ντουρμισάι, Καμαρά, Πίρις, Μπανανά, Ντομίνγκες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ