Ελεύθερος από τον Ολυμπιακό ο Γιάνις Τίμα, υπογράφει στη Χίμκι για 2 χρόνια

Ο Γιάνις Τίμα που ολοκλήρωσε τη σεζόν στην Χίμκι με τη μορφή δανεισμού, μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό ώστε να υπογράψει διετές συμβόλαιο με την ομάδα της Μόσχας.

Ο 27χρονος Λετονός φόργουορντ πέρυσι το καλοκαίρι υπέγραψε στον Ολυμπιακό, ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά και μεσούσης της σεζόν παραχωρήθηκε στη Χίμκι.

Με τη φανέλα της ρωσικής ομάδας ο πρώην παίκτης της Μπασκόνια, της Ζενίτ, της Ρίγα, της Βέντσπιλς και της Λιεπάγιας Λάουβας αναγεννήθηκε και συνέβαλε τα μέγιστα στην πορεία της Χίμκι ως τους τελικούς της VTB League, που της έδωσε το εισιτήριο για την Ευρωλίγκα της νέας σεζόν.

Ο παίκτης είχε συμβόλαιο για άλλη μία σεζόν με τον Ολυμπιακό, ωστόσο συμφωνήθηκε να λυθεί, ώστε ως ελεύθερος πλέον ο Τίμα να συνεχίσει την καριέρα του στη Χίμκι, υπογράφοντας νέο διετές συμβόλαιο.

Το μόνο που απομένει είναι κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες, με όλες τις πλευρές να μένουν ικανοιημένες… Ο Ολυμπιακός αποδεσμεύεται από ένα βαρύ συμβόλαιο, καθώς ο Τίμα προβλεπόταν να έχει καθαρές αποδοχές 900.000 δολαρίων για τη σεζόν 2019/2020, ο παίκτης θα συνεχίσει σε μια ομάδα στην οποία προσαρμόστηκε άμεσα, συνεχίζοντας μάλιστα στην Ευρωλίγκα ενώ και η Χίμκι γνωρίζοντας πόσο πολύτιμος ήταν γι’ αυτήν, τον αποκτά χωρίς να χρειαστεί να καταβάλλει κάποιο buy-out στους Πειραιώτες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ